2777
2789
عنوان

نا مادری شوهرم چقدددد پروعه

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 60 پست
ببین حتی حضرت علی میگه مهربونیتو جایی نریز که نمیفهمن باعث میشه از مهربون بودن متنفر بشی بنظرم نپز ا ...

وقتی کسی از طرف یکی میگه فلانی برام کیک درست کنه یعنی ارزش داره و دوست داره
بازم خود خانم میدونه
ولی اون مورد مینی کیک خیلی خوب بود و جوابی برا نامادری

من شرور یولجه ام :)

اگه برای بابای خودت ببری شوهرت ناراحت میشه که فرق می زاری از اون طرف تو هم حق داری که از کیک خودت به ...

من برا بابام هیچی نخریدم و درست نکردم پارسالم هیچی نخریدیم یعنی دست و بارمون خالی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکن چون احساس میکنم به چشم وظیفت میبینن اگه ببری از این به بعد هر مناسبتی باید یه کیک دستت بگیری بری

بخدا مواد اولیه گرونه خامه هم گرونه حداقل برا یه کیک ۵۰۰ ۶۰۰ باید خرج کنی

من هم شوهرم یه نامادری داره که گاهی وقتها فکر میکنم از مادر شوهر خودم بیشتر باهام دشمنی و حسادت داره حتی بچه هام رو دور از چشم من اذیت میکنه و حرف نیش دار بهشون میزنه خدا این آدم های عقرب صفت رو نابود کنه

خب اخه نمیشهبگی جون تو عروسی به ما کمک نکرد بده شاید شرایط نبوده

نه شرایط داشته با برادر شوهرم اینا بحثمون شد پدر شوهرم طرف اونا در اومد شوهرم منم از خونه بیرون کرده بودن ما دیدیم چاره ای نداریم یا باید با پولی که تو دستمون خونه بخریم یا عروسی بگیریم

انقدم که فک میکنی گناه نداره این مرد برا ما یه عروسی نگرفت هیچ دست اینه شعمدونم نخرید من هنوزم حسرت ...

شاید توانایی مالی نداشته ولی در کل وظیفه پدرشوهر نبوده برای شما عروسی بگیره فقط از شوهرت باید توقع داشته باشی

نه شرایط داشته با برادر شوهرم اینا بحثمون شد پدر شوهرم طرف اونا در اومد شوهرم منم از خونه بیرون کرده ...

اهان عزیزم به دلت نیس درست کنی نکن
برا همسرتم بخر که نگه حالا درست میکنی برا بابامم درست کن

من شرور یولجه ام :)