2777
2789
عنوان

بنظرتون اینکارو کنم خوبه

39 بازدید | 4 پست

من تو زندگی همه چیمو گذاشتم وسط تا شوهرم خونه و ماشین بگیره دائم قبلش کیگفت خانوم خونه تویی خونه بنام تو میکنم حالا که خونه خریدیم خونه ام بنام خودش کرد گفت بعدا میکنم بنام تو ولی من گفتم همون اول باید به نامم میکردی اینجوری هر زمان بخوای میتونی ازم پس بگیری و بگی هبه بوده اونم خونه ایکه با زحمت من تونسی بخری

خلاصه که امروز رفت سند زد منم باهاش سرد حرف زدم دیگه نمیخوام محل بزارم تبریکم بهش نگفتم طلاهایی که خریده برامو میخوام ببرم ابشده کنم به نام خودم هرچی که گذاشتم تو زندگیمو میخوام بگم به ارزش روز بهم پس بده حداقل حلال باشه خونه و ماشینی که بنامته

لطفا نگید منم ازش استفاده میکنم ماشین زیره پای خودشه من جایی بخوام برم با مترو اتوبوس میرم نفقه ام بهم نمیده میگه هرجی خواسی بگو میخرم حقوقمم به کارتی که دستش بود واریز میشد

یعنی چه که نفقه ات را نمیده؟ حقوقت هم که دستشه متوجه نمیشم چه اتفاقی افتاده؟

حقوقم واریز میشه تو کارتش بهم پول نمیده برا خرج روز مره خونه و ماشین هم نصف بیشترش از پول من بوده

الان میخوام هرچی گذاشتمو حساب کنم از بگیرم حقوقمم بیاد به کارت خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقوقم واریز میشه تو کارتش بهم پول نمیده برا خرج روز مره خونه و ماشین هم نصف بیشترش از پول من بوده ال ...

خب بهتره که به شکلی این مساله را مطرح کنی باعث دلخوری همسرتون نشه چون بعضی از آقایون حساس میشن. دنبال حال گیری میرن البته اینکه به شما قول داده بود که نصف خونه را به نامت بزنه وکمک های شما بوده که توانسته خونه را بخره کارشون کاملا نادرست بوده واین حق شما بوده البته خلقیات شوهرتون بهتر می شناسی ازبهترین راه وارد شو که درزندگی خدای نکرده کدورتی پیش نیاد.