2777
2789
عنوان

چطور بعضی ها صورت شون صاف هست

1144 بازدید | 68 پست

توی سن بلوغ هستن. دختر هستن .

مثلا ۱۴ سال دارن ولی صورت شون صافه.

و چطور با اینکه مادرشون، سبزه هست،خودشون سفید بلوری هستن؟

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صورتم صاف بوداا راز خاصی ام نداشت الان همش جوش میزنه هر چیم میزنم فایده نداره آخرشم باید برم دکتر پوست فک کنم

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

چ ربطی دار عشقم ژنشون میره ب پدر یا اقوام ژنتیک اصلیشه پوست سفید صاف بی لک و جوش

پدرشم، سبزه ست. میشناسم خودم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

جوش ها معمولا هورمونیه از کبد چرب میزنه بیرون

اخه کبدم چرب نیس. ولی هورمون ها هم خیلی بهم ریخته. از نظر عاطفی

اگه گفتن منو خبر کن منم دنبالشم یه فامیل داریم مامانش سبزه و زشت باباش از مامانش بدتره سه تا دخترا ع ...

حالا من مادر و پدرم پوستشون خوبه مادرم اصلا بهش نمیاد ۷۰ سالش باشه همه بهش میگن.کل عمرش هم یه کرم نزده و فقط با صابون معمولی شسته اونوقت من پوست صورتم داغون

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...