ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من صورتم صاف بوداا راز خاصی ام نداشت الان همش جوش میزنه هر چیم میزنم فایده نداره آخرشم باید برم دکتر پوست فک کنم
در انتظار برف.... :)) دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه میکرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~ ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>> دراکو مالفوی>> هری پاتر>> کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^
اگه گفتن منو خبر کن منم دنبالشم یه فامیل داریم مامانش سبزه و زشت باباش از مامانش بدتره سه تا دخترا عین فرشته یعنی میشه تو پوستشون خودمون ببینیم مث آینه اس لامصب
اگه گفتن منو خبر کن منم دنبالشم یه فامیل داریم مامانش سبزه و زشت باباش از مامانش بدتره سه تا دخترا ع ...
حالا من مادر و پدرم پوستشون خوبه مادرم اصلا بهش نمیاد ۷۰ سالش باشه همه بهش میگن.کل عمرش هم یه کرم نزده و فقط با صابون معمولی شسته اونوقت من پوست صورتم داغون
جوش معمولا از هورمون و تخمدان هاست البته اگه طبع کبد گرم باشه باعث جوش میشه هرروز صبح ناشتا یه قاشق خاکشیر با آب ولرم بخورم تا نیم ساعت بعدش چیزی نخور بذار حرارت کبدتو بیاره پایین