2777
2789
عنوان

ضضریب هوشیتون چنده و از کجا میدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 88 پست
تست هوش نرمال 100 تا 125 هست بعد اون تابغه مثل انیشتن هست زیر 70 کم توان ذهنی

اوه

همین الان تو یه تاپیک پربازدید دیدم چند نفر ۱۶۰ و ۱۴۲ اینا بودن

نوابغ زیادی تو سایته😁

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پزشکم ولی بییشتر باتلاش اومدم بالا و این ضریب هوشی که میگین مال انیشتن ایناست موفق باشی

دبیرستان ازم آزمون گرفتن

تلاشم زیاد نبود

وقتی رفتم دانشگاه تازه فهمیدم چجوری بقیه درس میخوندن برای کنکور

مرسی عزیزم شما هم همینطور

پزشکم عزیزمدبیرستان ازمون آزمونش روگرفتم یادمه بین دو کلاس بیشترین بود ضریبمالبته موفقیت شامل چندین ...

وای افررین بهت

هوش هیجانی چیه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من درسم عالی بود ولی هوش اجتماعیم صفره چون خیلی استرسی و بی اعتماد به نفسم

واقعا

من هوش اجتماعیم خیلی خوبه البته تو جمعی که بیشتر همسنای خودم باشن

با اوم بزرگا مثلا دوستای مامانم یا همسایه ها زیاد نمیتونم حرف بزنم حس میکنم نقطه مشترکی پیدا نمیکنم

مثلا خود من هوش کلامیم بالاتر وبد تست دادم

زودتر به حرف دراومدم

کلمات و لغات بیشتری به کار مبرم

به اطلاح قشنگ صحبت میکنمicon

ولی برای زندگی کلا پشتکار مهم تره و البته هوش هیجانی که میتونی ارتقاش بدی

💖❤️نحوه ی ارتباط با بقیه ، درک احساس بقیه، واکنش درست نسبت به شرایط. کلا ارتباطات و رفتارت در اجتما ...

پس دوستم هوش هیجانیش صفره😂

من اینو متوسطم فک کنم