2777
2789
عنوان

خواستگارم دبه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4542 بازدید | 160 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو کج بشین ولی راست حرف بزن

درست و واضح مشخص کن

حرفاتم یه کاسه کن تا من بفهمم با کی و چی طرفم

اینم بگم اگه خودت سرکار نری با 5 تومن نمیشه زندگی کرد

شایدم تو بتونی نمیدونم

روز اول گفت این خونه که اجارست پولش میاد به حساب من الان میگه باید اجاره بدم به پدرم

همین بپرس ازش؟ بگو چرا هر روز نظر و شرایطت عوض میشه؟
بگو مساله ای با مستاجری ندارم. اما من زندگی مستقل میخوام. خونه جدا و حداقل یه محله با خانواده ها فاصله داشته باشه. میتونی یا نه؟ تو هم به چالش بکشش. ببین چی میگه...

مهربان باشیم   
دقیقا.اه چرا من شانس ندارم

فدا سرت. دنیا که به اخر نرسیده🤦🏻♀️ الان اکثر پسرا همین شدن این نشد یکی بهتر.. خوب روش فکراتو بکن همه رفتاراشو بسنج

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

بهش بگو کج بشین ولی راست حرف بزندرست و واضح مشخص کن حرفاتم یه کاسه کن تا من بفهمم با کی و چی طرفماین ...

عزیزم خراسانی هستی؟ اخه این کج بشیت و راست بگو رو ما هم استفاده میکنیم. جایی دیگه نشنیده بودم...

مهربان باشیم   
میگه حقوقم ۲۵ هست ۱۰ باید بدم قسط و ۱۰ اجاره.دیشب گفت با ۵تومن میتونی زندگی کنی

اخه تواین وضعیت داغون اقتصادی کی میتونه با۵تومن زندگی کنه؟؟

کات کن دختر والا خودم که انقدر میگم کم توقعم با۵تومن نمیتونم زندگی کنم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اخه تواین وضعیت داغون اقتصادی کی میتونه با۵تومن زندگی کنه؟؟ کات کن دختر والا خودم که انقدر میگم کم ت ...

اخرش گفت میخواستم ببینم تو چی میگی.ولی من امروز دوباره میخوام این مسئله رو مطرح کنم ببینم چرا حرف روز اولش با الان مغایر هست بعد اگر قانع نشدم کات کنم.نظر شما چیه