ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
روز اول گفت این خونه که اجارست پولش میاد به حساب من الان میگه باید اجاره بدم به پدرم
همین بپرس ازش؟ بگو چرا هر روز نظر و شرایطت عوض میشه؟ بگو مساله ای با مستاجری ندارم. اما من زندگی مستقل میخوام. خونه جدا و حداقل یه محله با خانواده ها فاصله داشته باشه. میتونی یا نه؟ تو هم به چالش بکشش. ببین چی میگه...
فدا سرت. دنیا که به اخر نرسیده🤦🏻♀️ الان اکثر پسرا همین شدن این نشد یکی بهتر.. خوب روش فکراتو بکن همه رفتاراشو بسنج
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...
اخه تواین وضعیت داغون اقتصادی کی میتونه با۵تومن زندگی کنه؟؟ کات کن دختر والا خودم که انقدر میگم کم ت ...
اخرش گفت میخواستم ببینم تو چی میگی.ولی من امروز دوباره میخوام این مسئله رو مطرح کنم ببینم چرا حرف روز اولش با الان مغایر هست بعد اگر قانع نشدم کات کنم.نظر شما چیه