2777
2789
عنوان

میخوام‌گوشیمو عوص کنم چیکار کنم

132 بازدید | 21 پست

گوشیم اذیت میکنه سیستم عاملش صعیفه

همسرم میگه برو یه گوشی بهتر بگیر حالا خیلیم گرون نباشه

ولی بچه ها من یه موجودیم که یه یا چیزی قدیمی دستمه یا اگه خریدم اخرین مدلش میخرم الان ۲۵ الترا میخوام پول نداریم ... از طرفیم اطرافیاتم انقدر پولدارن رو گوشی ایفون ۱۵ خط نیوفتاده ۱۷ دستشه ...

نمیدونم چیکار کنم ...شوهرم میگه اخرین مدل میخوای باید صبر کنی یکی دو سال دیگه چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت میدونی یا باید یکی دو سال صبر کنی و با همین سر کنی یا به کمتر راضی شی

من چند ماه پیش پولشو داشتم ولی چون برام اهمیتی نداشت بخشی از پولم رو گوشی خریدم.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شما بگو چقدر بودجه داری ، یه گوشی معرفی میکنم کیف کنی ازشاگه تا ۲۰ تومان میخوای یه گوشی هست عالی

استارتر ببخشید تو تاپیکت سوال میپرسم 🌹🌹 اگه ممکنه تا بیست و پنج شیش تومن یه گوشی بهم معرفی کنید ممنون میشم

به گوشی اطرافیانت نگاه نکن

یک گوشی بگیر فقط خوب باشه وکارتو راه بندازه

مهم ترین کارگوشی تماس وپیامکه دیگه که باهمون مدل پایین هم میشه خودتو ب خرج ننداز

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

استارتر ببخشید تو تاپیکت سوال میپرسم 🌹🌹 اگه ممکنه تا بیست و پنج شیش تومن یه گوشی بهم معرفی کنید مم ...

Realme 12 pro plus 512gig

وحشتناک دوربینش خوبه، حافظه هم که میبینی ، پردازنده هم که غول

من خودم نسل ۱۱ این مدل رو دارم

البته تاکید میکنم که ردمی نیست ، ریلمی هست

👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑

۲۳ یا ۲۴ الترا بگیر

خیلی تفاوتی ندارن

اینقد هم به دست بقیه نگا نکنین

به عنوان یه دانشجو همه همکلاسیام زیر آیفون ۱۳ پرومکس ندارن ،تنها کسی که اندرویده منم و یکی دیگه از دخترا

ولی واقعا از دختر و پسرشون وضعیت مالی خوبی ندارن

در دادن به چه قیمتی؟! به گشنه بودن؟! به علاوه آیفون کلی بدبختی داره تو ایران

استارتر ببخشید تو تاپیکت سوال میپرسم 🌹🌹 اگه ممکنه تا بیست و پنج شیش تومن یه گوشی بهم معرفی کنید مم ...

من خودم ردمی ۱۳ پرو دارم

۲۵۶ گیگ

دوربین فوقالعاده

کیفیت عالی

همه جوره عالیه

با این قیمت بنظرم خریدن شیائومی بهتر از سامسونگه