2777
2789
وای منم همش دنبال میکنم خبرشواصلا یادم نمیرهمیگت دزدیده شده افغان ها دزدیدنتوی یکی از شهرهای افغانست ...

بله باباش میگفت تو یه شهری به اسم بدخشان 🤔تو افغانستانه قرار بود اونجا برن ببینن شما اونجاست یا نه رفتن یا نه؟

خیلی سخته حتی از مرگ بدتره خدا کسی رو با بچه ش امتحان نکنه

کاش جسدش پیدا میشد

عین قضیه الهه حسین نژاده دیگه

تو تاکسی گفته ده دقیقه بعد میرسم بعد خبری ازش نشده

خوب شد جسد الهه پیدا شد حداقل قضیه اون منتفی شد خانوادش چشم به راه نموندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وکیل سما جهانباز یوسفی هست بهترین وکیل شیرازه بعد مادرم رفته بوده پیش این وکیله درموردش دختره پرسیده ک پیداش کردین قاتلو گف ن ما پروندش داریم پیگیری میکنیم چون مادرمم پرونده داره پیش یوسفی

اینا بنظر من داستانهدختر قحطه یه دختر بدزدند ببرن افغانستان ازش بچه دار بشن نگه اش دارن؟اگه برای تجا ...

برده ی جنسیه

چقدر ساده اید سالانه کلی دختر از ایران قاچاق میشه اما چون خانواده ی درست و حسابی ندارن خبرش پخش نمیشه

https://uupload.ir/

آخ که دلم براش کبابه🥺

دخترای مظلوم سرزمینم🥺

انشالله هر چه زودتر یه خبر برسه ازش

یاد نگرفتم در مقابل توهین به اعتقادات و باورهام سکوت کنم پس یا توهین نکن یا منتظر عواقبش باش😌⁦

اینا بنظر من داستانهدختر قحطه یه دختر بدزدند ببرن افغانستان ازش بچه دار بشن نگه اش دارن؟اگه برای تجا ...

خیلی زیباست هم قد هم قیافه

احساس میکنم خود دختره میدونست و تهدید شده بود انتخاب شده بردنش

به دوستش قبلش ویس داد یه اتفاقی افتاده و استرس داشت

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
برده ی جنسیهچقدر ساده اید سالانه کلی دختر از ایران قاچاق میشه اما چون خانواده ی درست و حسابی ندارن خ ...

برده ی جنسی؟!

اینهمه دختر ایرانی خودشون به خواست خودشون تو کشورهای عربی و کشورهای دیگه برده ی جنسی و تن فروش میشن چه نیازی به این تشکیلات بود

قاچاق اعضای بدن میگفتی شاید قابل باور بود

اتفاقاً شماها خیلی ساده هستین

احتمال زیادم همون موقع کشته شده جسدش یافت نمیشه اگه جسد الهه هم پیدا نمیشد الان صد تا داستان مثل این براش ساخته بودن

بله باباش میگفت تو یه شهری به اسم بدخشان 🤔تو افغانستانه قرار بود اونجا برن ببینن شما اونجاست یا نه ...

گفته اگه تنها برم ممکنه کشته بشم

باید دولت کمکم کنه

دولت هم داره باهاش همکاری میکنه

برده ی جنسی؟!اینهمه دختر ایرانی خودشون به خواست خودشون تو کشورهای عربی و کشورهای دیگه برده ی جنسی و ...

امیدوارم حرفات درست باشه

اونا روسپی هستن با برده ی جنسی تفاوت داره یه کم تحقیق کن

https://uupload.ir/

خیلی زیباست هم قد هم قیافهاحساس میکنم خود دختره میدونست و تهدید شده بود انتخاب شده بردنشبه دوستش قبل ...

اینهمه دختر ایرانی خودشون به خواست خودشون تو کشورهای عربی و کشورهای دیگه برده ی جنسی و تن فروش میشن چه نیازی به این تشکیلات بود

قاچاق اعضای بدن میگفتی شاید قابل باور بود

قضیه اش خیلی شبیه الهه حسین نژاده احتمال زیادم همون موقع کشته شده جسدش یافت نمیشه اگه جسد الهه هم پیدا نمیشد الان صد تا داستان مثل این براش ساخته بودن ولی اون تهران بود دوربین زیاد بود قضیه زود علنی شد سریع جسدو قاتل رو پیدا شدن

اینا طفلکا وقتی زمان از دست رفت و از پلیس ناامید شدن قضیه رو علنی کردن

اینهمه دختر ایرانی خودشون به خواست خودشون تو کشورهای عربی و کشورهای دیگه برده ی جنسی و تن فروش میشن ...

کی گفته کلی هم گول میزنن میبرن یه عده هم دزدیده شدن

میدونی چقدر دختر خودشون انتخاب میکنند اون دخترها تا یه جایی براشون کارایی و تر و تازگی دارند میرن دنبال جدیدتر

سه تا دختر رو میرفتن پارک والیبال بازی میکردن خیلی خوشگل بودن هر روز میرفتن همون پارک ، اومدن جلو چشم همه تو شاسی بلند کردن به زور دزدیدن بردن ، میگفتن میبرن دبی و ترکیه و... خوشگل باشه طرف احتمالش برای قاچاق اعضا کمه ، سما هم خوشگله

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم