2777
2789
اونو خوندم ولی راستش از اول باورم نشدچند وقت پیش هم پدرش گفت ماجرای ربایشش و افغانستان بردنش دروغ بو ...

من خودم از زبون سخنگو وزارت شنیدم

توی گوگل سرچ کن

اون که هر خبری رو نمیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فروخته شدهپیدا شده شما میگی مرده؟سه ساله جدو ابادش پیگیرش هستند و سر نخ پیدا کردن

باباش گفت دیگه دروغ بود

روایت ربوده شدن سما و بردنش به افغانستان چه بود و چرا منتفی شد؟

حدود یکونیم سال پیش فردی مدعی شد میداند سما کجاست و در ازای مبالغی پول میتواند عکس و فیلم از افغانستان بیاورد. بعد هم خانوادهای گفتند دخترشان از افغانستان پیام داده و گفته «کنارم دختری شبیه سماست».

اما وقتی بازرسیهای رسمی پیش رفت از اینترپل گرفته تا سازمان بازرسی و نهادهای مرتبط در فارس به ما صراحتاً گفتند چنین چیزی صحت ندارد. روشن شد آن خانواده، طبق رسوم محلی دخترشان را شوه دادهاند؛ ماجرای «بازداشت و فرار» به شکایت همسرِ رسمیِ آن دختر برمیگشت و هیچ سند معتبری مبنی بر حضور سما کنار او وجود نداشت. یعنی در واقع آن دختر افغانستانی بدون اطلاع خانواده اش به افغانستان رفته، آنجا ازدواج کرده بود در صورتی که خانواده اش او را در شیراز شوهر داده بودند برای همین به دنبال بازگرداند دختر به ایران بودند و از سما استفاده کردند تا بتوانند به کمک پلیس او را به شیراز برگرداندد در صورتی که دخترشان در آنجا ازدواج کرده و به زندگی اش ادامه داده بود.حتی برگهای که برخی به عنوان مکاتبه با وزارت اطلاعات نشان میدادند، در عمل صرفاً یک لایحهی درخواستیِ وکیل بوده و اعتبار اثباتی نداشته است. خلاصهاش اینکه: «افغانستان» از اساس منتفی شد

پایین برا یکی فرستادم بعد پیگیری فهمیدن دروغ بوده اون دختره الکی گفته

تاریخ خبر رو ببین

اون پسری که دنبالش بوده تا طلافروشی رو یک بار گرفتن بازداشت کردند

اعتراف نکرده

دوباره با ردیاب و پیگیری متوجه شدن که با سیم کارت غیر اسم خودش با سما ارتباط داشته

باهاش قرار ملاقات داشته

دوباره گرفتنش

گویا قاچاق ادم میکنه

نمیتونن ازش اعتراف بگیرن

مقاومت میکنه

وگرنه قضیه دزدیدن و افغانستان درسته

تاریخ خبر رو ببیناون پسری که دنبالش بوده تا طلافروشی رو یک بار گرفتن بازداشت کردند اعتراف نکردهدوبار ...

اره اون پسره سر نخه انگار یه سیمکارت مخفی بعد سه سال ازش پیدا کردن

ولی وحیده و افغانستان دروغ از آب درآمد

تاریخ خبری که فرستادم هم برای شهریور امساله جدیده

اره اون پسره سر نخه انگار یه سیمکارت مخفی بعد سه سال ازش پیدا کردنولی وحیده و افغانستان دروغ از آب د ...

اره

ولی من کمتر از یک ماه پیش ازسخنگو وزارت خارجه شنیدم

طالبان و داعش افغانستانن

وگرنه زودتر به نتیجه میرسید

خب چرا اون پسر رو کتک نمیزنن اعتراف کنه واقعا عجیبه

چقدر براش مهمه و چقدر براش پول داره که اعتراف نمیکنه هیچ جوره

با سما ملاقات داشته

چندین بار باهاش حرف زده

به چه کسانی وصلش کرده خدا میدونه