2777
2789

میدونم گناه داره اما میخام استکان دهنی مادرشوهرمو ویروسی کنم تا اونم آنفولانزا بگیره

حتما میپرسین چرا؟

چون که من با مادرشوهرم زندگی میکنم و ی پسر بچه کوچیک دارم امروز یسالش میشه و دوباره باردارم نوهاش و عروسش و دخترش آنفولانزا گرفتن اومدن اینجا منم بدنم ضعیف و پسرمم همینطور اومدن پسرمو بوس کردن پسرم تا چهارشب تب کرد خودم دیشب نفسم بالا نمی اومد رفتم ی واکسن زدم بعد میگم که نباید بچه رو بوس میکردن برام سخت شد میگه چرا من نمیگیرم( واقعا هم نمیگیره)میگه تو از بس انرژی منفیت زیاده بیماری و جذب کردی (خودشم از وقتی پسرم مریض شده بغلش میکنه اما بوسش نمیکنه)حالا شیطونه میگه برم استکانشو دهنی کنم

هم حق داری هم دلت نمیاد ازعمدبدی کنی

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال..انشاءالله به زودی حالتون خوب شه..

تولد گل پسرت هم مبارک

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

نه عزیزم این کارو نکن

کار اونا اشتباه بوده

ولی تو خوب باش

فکر کن یک درصد با این مریضی بمیره . تا روزی که زنده ای عذاب وجدان داری

تو یه مادری

مادرا باید دلشون قوی باشه

پاک باشن

توهم حامله ای بفکر بچت باش

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

با بدجنسی کردن حال شما و بچت خوب نمیشه مشکل شما کنار هم بودنه خونتو جدا کنی بهتر از این حرکاته حتی اگه شده تو یه اتاق مستاجر بشی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بعیده با دهنی کردن مریض بشه

بچه رو بغل میکنه دیگه

اگر میخواست بگیره، میگرفت به نظرم

کلا طبع آدما با هم فرق داره به خاطر همین مریضی ها هم فرق داره

پیش اومده من مریض شدم ولی بچه م نه. یا شوهرم مریض شده ولی من نه. با اینکه رعایت هم نکردیم زیاد