همیشه دخترمو میبره مدرسه بهش میگم بچه همسایه ام ببر چون باباش نیست کارش ی جای دوره هرسال میبرد امسال هر روز ی ادابازی درمیاره نمیره بیرون تا اون بچه همسایه بره بعد میره میگم گناه داره امروز بارون بود گفتم توکه بچه خودمون رو میبری اونم میاد سوارکن ببر من بامادرش دوستم تازه دیروز زنگ زدم گفتم وقتی ماشین روشن شد بگو بچه ت بیا حالا شوهرم صب رفت ماشین روشن کرد همین که بچه ومادرش ازخونه اومدن بیرون اومد داخل گفت بزار برن بعد میرم هرچی گفتم بارون گناه دارن چی میشه ببریش این ماشینم براتون نمیمونه ولی نرفت تا اونا رفتن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم بخاطر بچه همسایه با شوهرت قهر نکن، اولویت همسرت از زن همسایه بالاتره
همسرتون مایل نیستند اینکارو انجام بدن، چرا زور میکنید؟
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است
عزیزم عاقل باش دوره زمونه بدی هست فردا روز زبونم لال یه تصادف کوچیک کنید بچه ناخنش زخم بشه همین زن همسایه به اصطلاح دوست پدرتون در میاره یا زبونم لال بخواد از ماشین پیاده بشه بخوره زمین همین زن همسایه ابرو برات نمیذاره تو اتیش انداختی تو زندگی خودت بخاطر همسایه ؟ اعصاب خودتو بهم میریزی با شوهرت بحث میکنی برای غریبه اقا گناه داره شوهرت دلش نمیخواد ثواب کنه تو چیکار داری خودتو خراب میکنی ؟ زن همسایه هم بره برا بچش سرویس بگیره
وا ول کن عزیز،خودت بچهتو بردی بچه اونم ببر ،چرا به شوهرت اصرار میکنی،،حتما دلایل خودشو دارهپس فردا ی ...
خودم رانندگی بلدنیستم چندساله میبره وقتی بابای اون بیاد بچه منو هم میبره هم ظهر میاره چون ظهر شوهرمن نیست ولی امسال منو دیوانه کرده میگه بابای اون که ماهی یکی دوروز بیشترنیست چرا من بچه شوهمش ببرم