الان شما چکار کردی جز تحقیر؟
محض اطلاعت پدر مادر خودمم دهه سی و چهل هستن و من و خودشون رو به اینجا رسوندن
اصلا ربطی نداشت
تحصیل در گذشته صرفا بر پایه تلاش و امکانات ابتدایی مثل داشتن مدرسه و کتاب های خود آموزش و پرورش بود
و روند مافیایی تحصیل و کنکور مدااااامم پیشرفت کرده (مثل ظهور قلمچی در دهه هشتاد به عنوان اولین مافیا که تازه تو اون دهه منبع آزمون صرفا کتاب درسی بوده و با افزایش روند مافیایی و تعدد کتاب های کمک درسی و فراتر رفتن از حد کتاب:)
تا اینکه امروزه با کتاب درسی نمیشه هیچ کاری کرد و بدون کتاب کمک درسی و آزمون های آزمایشی صددرصد به جایی نمیرسی علی الخصوص در رشته های تجربی و ریاضی
بنده ی نوعی کتاب درسی های مدرسه مو گذاشتم تو انباری و در کوزه آبشونو میخورن و صرفا مهر و ماه میخونم
حالا
با قیمت های فعلی و افزایش مداوم نرخ شدید فقر ، چند درصد دانش آموز ها با همون پدر مادر های دهه شصتی شون میتونن با قیمت های کتاب ها و آزمون ها که قیمت متوسط منابع کافی برای هر درس حدودا دو میلیون تومنه و بشمار چقدر منبع برای کنکور و نهایی ها که کامل باهم فرق میکنن(مثل مافیای جدید کتاب های فرمول بیست که من سال قبل با کتاب درسی نهایی خوندم جواب گرفتم اما امسال باید فرمول بیست بخرم چون اوج گرفته مافیاش و بر اساس اون هم سوال طرح میکنن)باید خرید و نمیدونم خبر از قیمت قلمچی داری یانه
همینا دلیل شکاف عمیق بین نسلی و درون نسلی هست(پدر مادر پولدار تر و برخورداری از امکانات بیشتر مساوی قبولی تضمینی)هست
چیزی که در گذشته بسیار ناچیز بوده و بالاخره کتاب درسی میدادن به کسایی که مدرسه میرفتن
با در نظر گرفتن هزاران بعد عرض میکنم تحصیل امروزه سخت تره اونم در ایران نه در جهان
این چیزی که شما گفتی مطابق سیستم آموزشی اروپاست که با گذر زمان امکانات مساوی و تسهیلات آموزشی دارن و به سلامت روان دانش آموز ها میپردازن
زیاد حرف زدم یه چیز دیگه هم بگم و تموم کنم
قبل فقط یک کنکور بود
الان دو کنکور و امتحانات نهایی دو پایه باهم به دشواری کنکور (اگه میخوای بگی ماهم نهایی دادیم اون نهایی نبوده که تاثیر در کنکور نداشته و صرفا برای گرفتن دیپلم بودن)در هر سالی که کنکور بدی
چقدر حجم استرس افزایش یافته
بالای بیست بار باید شرایط مشابه سالن کنکور رو تجربه کنی
و از کجا معلوم اون وسط مریض نشی و کسی فوت نکنه یا حوادث غیر مترقبه رخ نده دو امتحان خراب نکنی که مساوی با شکست حتمی در رقابت
دوست خودم خرداد آبله گرفت بیچاره و همون باعث شکست زحماتش شد
لطفا به تمام ابعاد توجه کنید و تعصبی نباشید