2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محض اطلاع تون نسل جدید به شدت باهوش تر از قبلا هستنو همچنین کنکور و روندش هزار برابر سخت تر از قبلا ...

سلام،با یه بخشی از حرفات موافقم و با یه بخش دیگه ش مخالفم!اینکه میگی نسل جدید باهوشترن مخالفم شما باهوش تر نیستید فقط آگاهتر هستید اونم به خاطر امکاناتی هست که دارید و شرایطی هست که زندگی میکنید!همین گوشی توی دستتون شما رو به یه دنیا وصل میکنه و حجم زیادی اطلاعات رو راحت دراختیارتون میذاره!با استفاده از همین گوشی و فضای مجازی و آموزشهای مختلف اطلاعات بیشتری دارید در حالی که بچه های قدیم اصلا نداشتن

اگر برگشتی به بیست سال قبل و با شرایط اونا درس خوندی و بهترین بودی میتونی ادعای باهوشی کنی!من متولد 67 هستم و همیشه معدلم بالای 19 و نیم بود بدون هیچ کمک و امکاناتی!هیچی که میگم یعنی هیچی!!!لیسانسم از بهترین دانشگاه روزانه گرفتم!با معدل 18 لیسانس گرفتم زمانی که حتی فلش نبود و فلاپی بود!!!اینکه میگی کسی که سال 80 کنکور داده بمیره هم الان نمیتونه کنکور بده نشونه سربزرگی و غرور شما نسل جدیده،و همه ی اونچه که دارید از زحمت و دست رنج و امکانات پدر و مادرهای دهه شصتی تون هست!!اما باید بگم سواد ما خیلی از شما ریشه ای تر و عمیق تره ،شما یک اقیانوسید اما به عمق یک سانتی متر!!

اما اینکه گفتی همه جا زد و بنده کامل موافقم،شرایط خیلی سخت شده!!و این مشکل کشور مونه!در ضمن وقتی کسی کارش اشتباهه ،اشتباهه!نگو کسی حق خرده گرفتن به نسل جدید نداره،یاد بگیرید هرجایی قانون خودش رو داره چه سال 80 چه سال 404!

موفق باشی

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
اینایی که گفتی هیچ ربطی نداشت به کار اون خانم

کاملا ربط داشت

داری میگی درسخون نیستن و تنبلن

منم با ذکر مثال و استدلال ثابت کردم خیلی هم باهوشن و پایین اومدن آمار درس خوندن دلیلش تنبلی نیست دلیلش چیز دیگه ست

ضمن اینکه همین دختر هم که گفت میکاپ کنم برم معدل هاش بیسته

خودمم در دوران تحصیل به پوستم میرسیدم و مدام اصلاح میکردم و با صد آفتاب و بالم لب کمی رنگی و چهره مرتب میرفتم

ربطی نداره هرکس به خودش برسه درسش بده

این تفکر قدیمی و نامربوطه

الان رسیدگی به خود خیلی زیاد شده و جزوی از روزمره و سبک زندگی هست

جدید نیستم کاربریم تعلیق قرمزه تا ۲۲ دی طاقت نیاوردم کاربری ساختم

سلام،با یه بخشی از حرفات موافقم و با یه بخش دیگه ش مخالفم!اینکه میگی نسل جدید باهوشترن مخالفم شما با ...

الان شما چکار کردی جز تحقیر؟

محض اطلاعت پدر مادر خودمم دهه سی و چهل هستن و من و خودشون رو به اینجا رسوندن

اصلا ربطی نداشت

تحصیل در گذشته صرفا بر پایه تلاش و امکانات ابتدایی مثل داشتن مدرسه و کتاب های خود آموزش و پرورش بود

و روند مافیایی تحصیل و کنکور مدااااامم پیشرفت کرده (مثل ظهور قلمچی در دهه هشتاد به عنوان اولین مافیا که تازه تو اون دهه منبع آزمون صرفا کتاب درسی بوده و با افزایش روند مافیایی و تعدد کتاب های کمک درسی و فراتر رفتن از حد کتاب:)

تا اینکه امروزه با کتاب درسی نمیشه هیچ کاری کرد و بدون کتاب کمک درسی و آزمون های آزمایشی صددرصد به جایی نمیرسی علی الخصوص در رشته های تجربی و ریاضی

بنده ی نوعی کتاب درسی های مدرسه مو گذاشتم تو انباری و در کوزه آبشونو میخورن و صرفا مهر و ماه میخونم

حالا

با قیمت های فعلی و افزایش مداوم نرخ شدید فقر ، چند درصد دانش آموز ها با همون پدر مادر های دهه شصتی شون میتونن با قیمت های کتاب ها و آزمون ها که قیمت متوسط منابع کافی برای هر درس حدودا دو میلیون تومنه و بشمار چقدر منبع برای کنکور و نهایی ها که کامل باهم فرق میکنن(مثل مافیای جدید کتاب های فرمول بیست که من سال قبل با کتاب درسی نهایی خوندم جواب گرفتم اما امسال باید فرمول بیست بخرم چون اوج گرفته مافیاش و بر اساس اون هم سوال طرح میکنن)باید خرید و نمیدونم خبر از قیمت قلمچی داری یانه

همینا دلیل شکاف عمیق بین نسلی و درون نسلی هست(پدر مادر پولدار تر و برخورداری از امکانات بیشتر مساوی قبولی تضمینی)هست

چیزی که در گذشته بسیار ناچیز بوده و بالاخره کتاب درسی میدادن به کسایی که مدرسه میرفتن

با در نظر گرفتن هزاران بعد عرض میکنم تحصیل امروزه سخت تره اونم در ایران نه در جهان

این چیزی که شما گفتی مطابق سیستم آموزشی اروپاست که با گذر زمان امکانات مساوی و تسهیلات آموزشی دارن و به سلامت روان دانش آموز ها میپردازن

زیاد حرف زدم یه چیز دیگه هم بگم و تموم کنم

قبل فقط یک کنکور بود

الان دو کنکور و امتحانات نهایی دو پایه باهم به دشواری کنکور (اگه میخوای بگی ماهم نهایی دادیم اون نهایی نبوده که تاثیر در کنکور نداشته و صرفا برای گرفتن دیپلم بودن)در هر سالی که کنکور بدی

چقدر حجم استرس افزایش یافته

بالای بیست بار باید شرایط مشابه سالن کنکور رو تجربه کنی

و از کجا معلوم اون وسط مریض نشی و کسی فوت نکنه یا حوادث غیر مترقبه رخ نده دو امتحان خراب نکنی که مساوی با شکست حتمی در رقابت

دوست خودم خرداد آبله گرفت بیچاره و همون باعث شکست زحماتش شد

لطفا به تمام ابعاد توجه کنید و تعصبی نباشید

جدید نیستم کاربریم تعلیق قرمزه تا ۲۲ دی طاقت نیاوردم کاربری ساختم

الان شما چکار کردی جز تحقیر؟محض اطلاعت پدر مادر خودمم دهه سی و چهل هستن و من و خودشون رو به اینجا رس ...

من شمارو تحقیر نکردم فقط یادآوری کردم،این شما بودی که گفتی نسل قبل بمیره هم نمیتونه کنکور قبول بشه!!این تحقیر بود نه حرف من!!

ازطرفی من خودم دوتا بچه مدرسه ای دارم و از سطح کتابها هم باخبرم و حتی اون دانش آموزی که پدر و مادرش کارمند و قشر متوسط جامعه هستن هم کلی کلاسهای فوق برنامه شرکت میکنن!چیزی که قبلا نبود،!شما یک مبحث رو تو کلاس یادنگیری میتونی ده تا سی دی و فیلم آموزشی ببینی و یادبگیری اما ما که پدر و مادرمون سواد درست حسابی نداشتن و همچین امکاناتی نداشتیم چه میکردیم!!؟؟؟شما میگی کنکور سخت تر شده،بله شده،کتابها سختتر شده،بله قطعا شده اما آیا نوع آموزش در سطح دهه 70 و 80 مونده؟؟شما میگی هزینه میکنم کتاب فلان بهمان میخرم،زمانی که من کنکور دادم فقط برپایه داشته های خودم که تو کلاس مدرسه دولتی یادگرفته بودم امتحان دادم پدرو مادرم حتی یه کتاب برای من نگرفتن،یه کلاس منو ثبت نام نکردن حتی یه مشاور نبود بگه چطور تست بزن و چطور انتخاب رشته کن...اگه بخوام بگم تا فردا صبح باید بگم که از حوصله ی من و شما خارجه!!

عزیزم من منکر سختی کار الان شما نیستم اما اینم خیلی بی رحمیه که انقدر تند به نسل قبلی بتازی و بگی نمیتونن وشرایط شما سختتر ه و کسی حق خرده گرفتن به شما رو نداره!!!!یه کم دیدتون رو بازتر کنید ،هر کسی بسته به شرایط زمان خودش قطعا زحمت کشیده

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....