2777
2789
آدم گوشت تلخ باشه ولی از شدت با نمکی زیاد به تلخی نخوره 😑به مدرسه چه ربطی داره ک بخواد گیر بده یا ن ...

از چه دنده ای بیدار شدی امروز؟

با اولین پیام پاچه مو گرفتی

گل گاو زبون بخور برو

جدید نیستم کاربریم تعلیق قرمزه تا ۲۲ دی طاقت نیاوردم کاربری ساختم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدرسه آزادی نداریم اتفاقا دولتی هم هستولی به اونا ربطی ندارهخودم پدر و مادر دارم کسی بخواد محدودم کن ...

چون گفتی نهمی میخوام بهت بگم

کاری نکن که مدرسه روت حساس بشه چون انتخاب رشته داری و قراره بری دبیرستان ممکنه روی روند انتخاب رشته و ثبت نام دبیرستانت اذیت کنن چون اختیارات مدارس یکم بیشتر از قبل شده.

دانشجوی حقوق | پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

من که خوابم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
از چه دنده ای بیدار شدی امروز؟با اولین پیام پاچه مو گرفتی گل گاو زبون بخور برو

سگ که تویی درست حرف بزن

چی گفتم حرف مفت زدی گوشت تلخ خانوووم ؟ خیلی خودت بامزه ای ؟ یا شیرینی ؟ 😂😂

اونش به تو ربطی نداره 😂🤙🏿

:)"...l'm not okey, l just learned how to hide it well

چون گفتی نهمی میخوام بهت بگمکاری نکن که مدرسه روت حساس بشه چون انتخاب رشته داری و قراره بری دبیرستان ...

حساس نیست اصن چیزی نمیگه

بعد چون معدلم همیشه ۲۰ بوده عزیز دردونه مدیر و معلم و معاونام 😂😂

ولی مرسی

سرکارم از ۵:۳۰ بیدارم البته

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
مدرسه آزادی نداریم اتفاقا دولتی هم هستولی به اونا ربطی ندارهخودم پدر و مادر دارم کسی بخواد محدودم کن ...

وا منم نا پارسال مدرسه میرفتم ولی مدرسه برای درسه عروسی نیست که بخوام ارایش کنم من حتی سعی میکردم گوشی هم نبرم حواسم پی درسم باشه فقط به هز خال هر کاری جایی داره بنظرم . نمیترسی انظباطت یا اخراجت کنن

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

وا منم نا پارسال مدرسه میرفتم ولی مدرسه برای درسه عروسی نیست که بخوام ارایش کنم من حتی سعی میکردم گو ...

من نگفتم رژ قرمز زدم و سایه اسموکی که میکاپ در حد عروسی باشه کههه😭🤣 در حد مرتب و آراسته شدن خیلیم خوبه

نمیتونن اخراج کنن اصن چیزی دیده نمیشه که بفهمن

فقط لیفت ابرومو به روم آوردن ک خب باید وایمیستادن تموم بشه و خودش از بین بره🤣🤣

من نگفتم رژ قرمز زدم و سایه اسموکی که میکاپ در حد عروسی باشه کههه😭🤣 در حد مرتب و آراسته شدن خیلیم ...

در اون حد عیب نداره منم بدون بالم و ضد افتاب اصلا مدرسه نمیرفتم سعی کن زیاد زل ابرو نزنی ابرو هات به مرور میریزه من خودم همیشه با اسپولی خالی مرتب میکردم

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

میکاپ چی برای مدرسه چه مدرسه ازادی دارید

اینا که به فکر درس خواندن نیستن که

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
سگ که تویی درست حرف بزن چی گفتم حرف مفت زدی گوشت تلخ خانوووم ؟ خیلی خودت بامزه ای ؟ یا شیرینی ؟ 😂😂 ...

خیلی بی ادبی

بخاطر سنته

شایدم هیچوقت درست نشی

اینا که به فکر درس خواندن نیستن که

محض اطلاع تون نسل جدید به شدت باهوش تر از قبلا هستن

و همچنین کنکور و روندش هزار برابر سخت تر از قبلا هست

کسی که سال ۸۰ کنکور داده بمیره هم نمیتونه کنکور امسال رو حل کنه

اما اینکه اشتیاق به تحصیل کم شده علتش قطعا شرایط کشور هست که همش زد و بند هست هیچکس امید نداره

بنده رتبه خیلی برتر انسانی ۴۰۴ (و نابغه از کودکی)در خدمت شما

شاید باور نکنی ولی موندم پشت چون نمیدونم کدوم رشته آینده شغلی مو تضمین میکنه درحالیکه اگه اروپا بودم میذاشتن رو سرشون منو

و اگه رتبه مو بدونی پشمات میریزه که فرهنگیان قبول نشدم همه تراز ها و مصاحبه مم عالی بود چون فن بیان و سخنوری بالایی دارم

نمیدونم کیو قبول کردن

الان هم پشت کنکور تشریف دارم که امسال رتبه م یک رقمی بیاد و بازهم فرهنگیان رد بشم و دیگه یه رشته دیگه برم

خانه از پای بست ویرانه

اصلا کسی حق خرده گرفتن به نسل جدید رو نداره

محض اطلاع تون نسل جدید به شدت باهوش تر از قبلا هستنو همچنین کنکور و روندش هزار برابر سخت تر از قبلا ...

اینایی که گفتی هیچ ربطی نداشت به کار اون خانم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷