2777
2789
ولی اون خانم مذهبی گفت کار تو کاملا فی سبیل الله نبوده،بخاطر دوستی با اون اقا بهش پول دادی(البته باه ...

چی بگم والا از مذهبیون دیگه هم بپرس من با متنی که نوشتی این برداشتو کردم که تیغت زده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نمیتونم...همش بعدش میبینم کمدم لباس دارم ولی میشینم حساب میکنم اگه بجاش طلا میخریدم چقد سود میکردم ر ...

آخه طلا هم میخریدی سود نمیکردیااا

نهایتا ارزش پولت حفظ میشد

بعدش باید مثلا همون لباس رو خیلی گرون تر میخریدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاه بردار نبود،من تا حد زیادی از حرفاشو مطمئن شدم که راست میگه،بحث اینه که اون بیشتر از مقداری که ب ...

خواستی کمکم کنی به زن باشه اونم بی سرپرست که نخاد دستش جلوی هر کسی دراز کنه نه مرد بی عااار

🧔اقا هستم
خواستی کمکم کنی به زن باشه اونم بی سرپرست که نخاد دستش جلوی هر کسی دراز کنه نه مرد بی عااار

والا من دیگه خانم سالم هم ببینم که کمک میخواد کمک نمیکنم بهش

میگم خب بره کار کنه دیگه

بیخود بابا چه بلاعوضیتیغیده یاروفعلا نزار از دسترست برهنگهش دار با زبون نرم ببین میتونی بگیریشمثلا ب ...

نه نمیخوام،پسنمیگیرم، من واسه ثوابش دادم ،اونم مشکل مالی داشت ،

بعد از حرف اون خانم مذهبی ناراحتم که چرا این کار واسم ثوابی نداره،ولی کاش پسره غیر مستقیم بیشتر نمیخواست.

والا من دیگه خانم سالم هم ببینم که کمک میخواد کمک نمیکنم بهش میگم خب بره کار کنه دیگه

بااازم بهتره تا مرد یا پسر تنبل تن پرور

جدیدا خیلی پسرا جرات نمیکنن تو رابطه جدی برن میخان اینجور امرار معاش کنن

🧔اقا هستم
نه نمیخوام،پسنمیگیرم، من واسه ثوابش دادم ،اونم مشکل مالی داشت ،بعد از حرف اون خانم مذهبی ناراحتم که ...

اگه قرار باشه از هر حرفی اینجوری به هم بریزید که نمیشه زندگی کنی

من بودم همون موقع میگفتم نظر شما برای خودت محترمه و فقط خدا از دل من خبر داره

جوگیر شدم خواستم نقش ناجیشو بازی کنم،آخه مامان باباش مریض بودن و واسه هزینه درمان مشکل داشتن و میگفت دعا کن بمیرم از این دنیا خسته شدم