2777
2789
خب بهش بگو سر وقت پسش بده نیاز دارم

بلاعوض دادم،کاش اون بیشتر و بیشتر نمیخواست و کاش شرایطشو کامل تر برام توضیح داده بود،مثلا میگفت دوساله روزی یک وعده غذا میخورم ولی نگفت که سیگار زیاد میکشم ،بجا پول اون سیگار میتونست وعده ی دوم غذاشو بخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کلاه بردار بودهبجاش میدادی یه فقیر یا زن بی سر پرست که اجرش بهت برسه

کلاه بردار نبود،من تا حد زیادی از حرفاشو مطمئن شدم که راست میگه،بحث اینه که اون بیشتر از مقداری که بهم فشار نیاد خواست البته بصورت غیر مستقیم و شرایطشم برام اون اول کامل نگفت،بعد چندماه از طریق خودش فهمیدم،اگه میدونستم دوتا داداش داره که سرکار نمیرن که برا هزینه درمان مامان باباش کمک کنن کمکش نمیکردم یا کمتر کمک میکردم.

با این وضع طلا ادم سر هزارتومنم جوش میاره بخدا میرم واسه خودم یه چی کوچک میگیرم بعدش پشیمون میشم

اشتباه میکنی منم تا چند ماه پیش تفکر تو رو داشتم یهو به خودم اومدم دیدم بچم کفش نداره خودم کیف ندارم شلوار لی من کهنه شده چون همش درگیر طلا بودم و مثلا پس انداز میکردم

دلو زدم به دریا رفتم برا خودم ۳ تا کیف مختلف برا مهمونی و دم دستی خریدم

برا دخترم کفش خریدم

الانم تا ایشالله یک شلوار لی میخرم ول کن بابا گور باباشون هممون با هم غرق میشیم یا نجات پیدا میکنیم

بلاعوض دادم،کاش اون بیشتر و بیشتر نمیخواست و کاش شرایطشو کامل تر برام توضیح داده بود،مثلا میگفت دوسا ...

بیخود بابا چه بلاعوضی

تیغیده یارو

فعلا نزار از دسترست بره

نگهش دار با زبون نرم ببین میتونی بگیریش

مثلا بگو دور ازجون پام شکسته پول ندارم دستم شکسته یه چیز حیاتی شاید یکم وجدان داشت

دختر جون اگه واقعا نیازمند بوده فرق نداره شما دلی کار کردی من بیشتر حس میکنم تیغت زدن وقتی از خودت د ...

ولی اون خانم مذهبی گفت کار تو کاملا فی سبیل الله نبوده،بخاطر دوستی با اون اقا بهش پول دادی(البته باهاش دوست نبودم)،و کمک تو در یک بستر حرام شکل گرفته پس ثوابی براش نیست

کلاه بردار نبود،من تا حد زیادی از حرفاشو مطمئن شدم که راست میگه،بحث اینه که اون بیشتر از مقداری که ب ...

ببین اگه پدر مادرش واقعا بیمار هستند و شما کمک کردی برای اونا شک نکن قبوله تو درگاه خدا

اینکه برادری داره که سر کار نمیره و ... ربطی به کمک شما نداره اصلا

اشتباه میکنی منم تا چند ماه پیش تفکر تو رو داشتم یهو به خودم اومدم دیدم بچم کفش نداره خودم کیف ندارم ...

نمیتونم...همش بعدش میبینم کمدم لباس دارم ولی میشینم حساب میکنم اگه بجاش طلا میخریدم چقد سود میکردم روانی میشم

چرا تو این وضعیم

خب بیچاره بابات. واقعا رو چه حسابی به ادما اعتماد میکنید

من چندساله تو اجتماع نبودم،دلم سوخت،البته مقدار زیادی از حرفاشو مطمین شدم راست گفته ،بحث اینه که باید کامل شرایطشو میگفت و بعد هی بیشتر نمیخواست.

کلاه بردار نبود،من تا حد زیادی از حرفاشو مطمئن شدم که راست میگه،بحث اینه که اون بیشتر از مقداری که ب ...

ببین من خودم زیاد دیدم اینجور ادمایی حتی واقعی

صدها شاگرد داشتم که دنبال نون مفت و راحت بودن

الانم اصلا ناراحت نباش فدای سر خودتو پدر و مادرت

ولی از الان هرکه دیدی حتی حرفشم رفت سمت مسایل مالی سریع کاتش کن

🧔اقا هستم
نمیتونم...همش بعدش میبینم کمدم لباس دارم ولی میشینم حساب میکنم اگه بجاش طلا میخریدم چقد سود میکردم ر ...

منکه حس و حال اون خریدم رو با طلا عوض نمیکنم سی سالمه فک نکن بچه ام و هیجانی تصمیم میگیرم نه

ولی واقعا ارزش نداره منم کمدم پره از لباس ولی خب دلم میخاد طبق مد روز بپوشم

و دلم اون حس خوب موقع خرید رو با هیچی عوض نمیکنه 😍