بلاعوض دادم،کاش اون بیشتر و بیشتر نمیخواست و کاش شرایطشو کامل تر برام توضیح داده بود،مثلا میگفت دوساله روزی یک وعده غذا میخورم ولی نگفت که سیگار زیاد میکشم ،بجا پول اون سیگار میتونست وعده ی دوم غذاشو بخوره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه کلاه بردار بودهبجاش میدادی یه فقیر یا زن بی سر پرست که اجرش بهت برسه
کلاه بردار نبود،من تا حد زیادی از حرفاشو مطمئن شدم که راست میگه،بحث اینه که اون بیشتر از مقداری که بهم فشار نیاد خواست البته بصورت غیر مستقیم و شرایطشم برام اون اول کامل نگفت،بعد چندماه از طریق خودش فهمیدم،اگه میدونستم دوتا داداش داره که سرکار نمیرن که برا هزینه درمان مامان باباش کمک کنن کمکش نمیکردم یا کمتر کمک میکردم.
با این وضع طلا ادم سر هزارتومنم جوش میاره بخدا میرم واسه خودم یه چی کوچک میگیرم بعدش پشیمون میشم
اشتباه میکنی منم تا چند ماه پیش تفکر تو رو داشتم یهو به خودم اومدم دیدم بچم کفش نداره خودم کیف ندارم شلوار لی من کهنه شده چون همش درگیر طلا بودم و مثلا پس انداز میکردم
دلو زدم به دریا رفتم برا خودم ۳ تا کیف مختلف برا مهمونی و دم دستی خریدم
برا دخترم کفش خریدم
الانم تا ایشالله یک شلوار لی میخرم ول کن بابا گور باباشون هممون با هم غرق میشیم یا نجات پیدا میکنیم
دختر جون اگه واقعا نیازمند بوده فرق نداره شما دلی کار کردی من بیشتر حس میکنم تیغت زدن وقتی از خودت د ...
ولی اون خانم مذهبی گفت کار تو کاملا فی سبیل الله نبوده،بخاطر دوستی با اون اقا بهش پول دادی(البته باهاش دوست نبودم)،و کمک تو در یک بستر حرام شکل گرفته پس ثوابی براش نیست