2777
2789
عنوان

چرا من بزرگ نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 52 پست
شما هم یه قضاوت انداختین دهنتون هرکی هرکجا حرفی میزنه همونو میگید 😄 معنی قضاوت رو اصلا میدونی چیه ؟ ...

نه من کلی گعتم که راجع به دیگران نظر های بی ملاحظه و دور از احساسات و شعور دادن رک بودن نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین کلا انقدر با همسرت حرف بزن بذار مدلت تغییر کنه. ایشون فکر کنم پخته تر عمل میکنه تو این زمینه.ان ...

دقیقا،گاهی ما اینقدر عجولیم که سریع همه چیزو میگیم

به قول شما بهتره آدم قبلش با خودش فکر کنه وخودشو بزاره جای طرف

شما هم یه قضاوت انداختین دهنتون هرکی هرکجا حرفی میزنه همونو میگید 😄 معنی قضاوت رو اصلا میدونی چیه ؟ ...

بله عزیزم موثره

مثلا یه فردی زود رنج تربیت میشه یا عجول یا....

ولی صرفا تربیت خوب یا بد هم نداریم

آدما همه کنار نقص هاشون،خوبی هاییم دارن که نتیجه همان تربیته

اما حرف شما خیلی کلی بود وتوهین به حساب میومد

اما در کل من راه حل خواستم نه اینکه بهم بگید تربیتت غلط بوده

این حرف شما تاثیری که نداره شاید باعث بشه من از اینکه کمک خواستم هم پشیمون بشم

من جای شما بودم میگفتم که خیلی خوبه که نفص خودتو پیدا کردی دنبال رفعش هستی،اینم راه حلش

یه جورایی تلفیق هردو

پس سعیت رو بکن جای حسرته اینکه بگی فلان چیزو داشتم فلان انتخاب رو داشتم، بگی همینه که هست و حالا ها هم تغییری نمیکنه، و این زندگی مال توعه دیگه ماشین زمان که نداری، هر روز هم بخوای مقایسه کنی هیچی تغییر نمیکنه (یه جورایی تنها چیزی که ادم باید مقایسه کنه اینده و گذشته ی خودشه که پیشرفت داشته یا پسرفت

اگه شوهرت ادم خوبیه اینجوری دور میشه ازت و حق هم میدم توی موردی که گفتی