2777
2789

ماه اخیر منظورمه

قیمتش چقدره

من یادم نی ماه پیش بود یا دوماه پیش زنگ زدن گف ۹ و پونصد امروز اینستا ی کلی دیدم زده قیمت کلاس رانندگی شده ۱۴ میلیون

ینی شانس منه😐

برا عکسی ک میخان باید مقنعه سر کرد ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کمتر از یه ماهه ثبت نام کردم شد ۹ میلیون و ۲۵۰ اما شنیدم تازگی ها شده ۱۴ تومن اره

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

وای نگوشانس منه همین دوهفته پیش ثبت نام میخاستم بکنم دست دست کردم🥴🥲

اشباه محضه وایسادن من سریع ثبت نام کردم کلاس هاس آیین نامه رو تا الان رفتم از پس فردا ام شهری شروع میشه تا بیشتر نشده سریع برو ثبت نام کن چونکه اینم با بقیه چیزا حتما میره بالا

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

اشباهت محضه وایسادن من سریع ثبت نام کردم کلاس هاس آیین نامه رو تا الان رفتم از پس فردا ام شهری شروع ...

اعصابم خورد شده

حالا من قبلا یدور همه رو رفته بودم امتحان یبار بیشتر ندادم باردار شدم اخر کاردکسم باطل شد از اول باید برم الکی هزینه و تئوری و کلاس تو مخمه🥴

اعصابم خورد شدهحالا من قبلا یدور همه رو رفته بودم امتحان یبار بیشتر ندادم باردار شدم اخر کاردکسم باط ...

الهی عزیزم عیب نداره حتما یه حکمتی توش بوده از این به بعد پیگیرش باش برو ببین واقعا چقدر شده الان هزینش

الهی عزیزم عیب نداره حتما یه حکمتی توش بوده از این به بعد پیگیرش باش برو ببین واقعا چقدر شده الان هز ...

باشه ممنون گلم

فقط برا عکس باید مقنعه سرکرد؟ احراز هویت و معاینه چشمو تو یه روز میشه رفت؟ بچمو یجا گذاشتم ب کاراش بریم

باشه ممنون گلمفقط برا عکس باید مقنعه سرکرد؟ احراز هویت و معاینه چشمو تو یه روز میشه رفت؟ بچمو یجا گذ ...

اره تو یه روز. میشه رفت، یه روسری یا شال مشکی باشه بهتره با هرچیزی میتونی بیای رفتم واسه احراز هویت هیچکس با مقنعه نبود

اره تو یه روز. میشه رفت، یه روسری یا شال مشکی باشه بهتره با هرچیزی میتونی بیای رفتم واسه احراز هویت ...

احراز هویت یعنی همون پلیس 10 عکس میگیره مث گذرنامه؟

اخه گف ۶ قطعه عکس فککنم باید برم عکاسی

باشه ممنون گلمفقط برا عکس باید مقنعه سرکرد؟ احراز هویت و معاینه چشمو تو یه روز میشه رفت؟ بچمو یجا گذ ...

خواهش میکنم

ببین صبح اول برو خود آموزشگاه بعد بهت یه پوشه میده و معرفی میکنه که کجا معاینه چشم بری نسبت به شهر خودت و اینا بعد باید بری پلیس ۱۰ اونجا احراز هویت انجام بدی مقنعه حتما با خودت ببر چونکه مال اونا به سر هزار نفر خورده بعد ای اونجا برو کافی نت که ثبت کنه اطلاعاتت رو بگو واسه کارای انجام گواهینامه اومدم خودش میدونه بعدش برو معاینه چشم ۱۰ دقیقه هم طول نمیکشه کار معاینه دیگه پوشه رو که با این کاغذ ها پر کردی میبری تحویل آموزشگاه میدی که خودشون زنگ میزنن بهت مال من اینجوری بود و همه کارات تو دو سه ساعت انجام میشه

لطفا اگر میشه یه دعا و صلوات هم واسه من بفرست که اونجوری که میخام بشه واسه کارم🫠❤️

خواهش میکنمببین صبح اول برو خود آموزشگاه بعد بهت یه پوشه میده و معرفی میکنه که کجا معاینه چشم بری نس ...

ممنون عزیزم

ببین پس چرا ب من اینجوری نگف پوشه قبلیم ک باطل شده

گرف ازم گف اپدیت کنم برو عکس و احراز هویتت رو بگیر بیار بعد برو معاینه چشم از اول چرا نگف همشو یجا برم🥲

حاجتتم روا ان شا الله❤️