2777
2789
عنوان

جغدهای محترم تشریف بیارید 🦉😎

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 88 پست
😘❤🫂جالبه همه اینجا میگن دلت پاکه ولی از نگاه خودم گناهکارترینم😂

پس حتما هستی شک نکن

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

پس حتما هستی شک نکن

چه بدونم😅

اما از شما حس خوب میگیرم، بنظرم ادم مومنی میاین

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بدونم😅اما از شما حس خوب میگیرم، بنظرم ادم مومنی میاین

واقعا؟؟؟؟.😍😍😍😍

نظر لطفت هست گلم ❤️😘

منم خطا کار هستم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

واقعا؟؟؟؟.😍😍😍😍نظر لطفت هست گلم ❤️😘 منم خطا کار هستم.

اره

هیچ کس نیس که خطا نداشته باشه مهم ذات آدمه🙂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

چه بدونم😅اما از شما حس خوب میگیرم، بنظرم ادم مومنی میاین

میدونی صبح خوابالو بودم....

یهو باز افکار منفی اومد سرم

انقدر ناراحت شدم.

لطفا با دلِ پاکت دعا کن خدا به ما ۳ عمر طولانی با سلامتی و تندرستی و شادی و بندگی و رزق بده...

ما رو از هم جدا نکنه😍❤️

میدونی صبح خوابالو بودم....یهو باز افکار منفی اومد سرمانقدر ناراحت شدم.لطفا با دلِ پاکت دعا کن خدا ب ...

اخی🥲

منم شده وقتی مشکلی دارم صبح همین که چشمام باز میشه یادش میفتم و میگم کاش بیدار نشم🫠

ان شاالله همیشه با خانوادتون کنار هم خوشبخت و خوشحال باشین❤التماس دعا عزیزم

اخی🥲منم شده وقتی مشکلی دارم صبح همین که چشمام باز میشه یادش میفتم و میگم کاش بیدار نشم🫠ان شاالله ه ...

❤️😍😘🤲🏻

برای مدرسه دخترم باید نقاشی میکشیدم تا الان طول کشید ، حالا هم خوابم نمیبره با اینکه خسته ام

عزیزم❤️

الهی خدا برهم حفظتون کنه

با دلِ مادرانه ات برام دعا کن لطفا نمره کامل بگیرم..🤲🏻

انشالله عزیزم💖

الهی هر چی بهترینه برای تو و همه جوونا اتفاق بیوفته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اخی🥲منم شده وقتی مشکلی دارم صبح همین که چشمام باز میشه یادش میفتم و میگم کاش بیدار نشم🫠ان شاالله ه ...

سلام. ، خواهر تا صبح مریض بودم....آلرژی دادم....خیلی شدید...

بعد ی چن ساعت خوابیدم...الانم بیدار شدم انقدر خسته هستم.

در حد بیهوشی 😭

الانم استرس دارم.

سلام. ، خواهر تا صبح مریض بودم....آلرژی دادم....خیلی شدید...بعد ی چن ساعت خوابیدم...الانم بیدار شدم ...

سلام عزیزم

عه ناراحت شدم اخه چرا اینجوری شدی؟

سلام عزیزمعه ناراحت شدم اخه چرا اینجوری شدی؟

نمیدونم

چون کلاس وکانال هست...تو گوشی میخوندم.

زدم شارژ...اون وسط یکم میوه خوردم...اونمنارنگی و پرتقال ی نصفه

زیادم نخوردم از ترس...ی یس خوندم.

دیدم گوشیم پرشد ، در حد نیم ساعت زده بودم شارژ

تا برداشتم ، یهو ی آلرژی بهم اومد.

تمام بدنم همراه با صورتم کهیر زد..گوش چپمم خون اومد.

نمیدونم.

الان بپرسه ، بلد نباشم بی آبرو میشم...