2777
2789
عنوان

فردا برم پی پی خر بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 71 پست
اخه چقد دیگه مثلا یه صبح تا عصر که دانشگام دیگه نباید بو بگیره کا

چرا میگیره

عرق میکنی خی

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چقد دیگه مثلا یه صبح تا عصر که دانشگام دیگه نباید بو بگیره کا

شلوار تنگ نپوش لباس زیر تنگ نپوش خشک کن خودتو بعد شیو و اینا بکن حتما تمیز باشه تو پریودی خیلی مراقب باش من خودم ۲۴ سالمه ۶ ساله متاهلم یکبار عفونت گرفتم بخاطر نوار بهداشتی وگرنه روزی دو سه بار لباس زیر عوض میکنم شکر خدا عفونت نگرفتم

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

عفونت داری؟ینی دکتر و آزمایش میگه عفونته؟اگه سالمی خودت حساس شدیشلوار نخی خیلییی گشاد بپوششورت نپوسخ ...

سری های قبل ازمایش ندادم

چون ترشحات پنیری داشتم و یسری سفیدک به همراه خارش

دکتر گفت عفونته قارچیه

ولی الان خارش ندارم نه سوزش

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

من آخرین باری که عفونت شدید گرفتم بدون دارو خودمو درمان کردم

لباس زیر فقط بیرون رفتنی میپوشم

بعداز دستشویی خودمو کامل با دستمال تمام نخ خشک میکنم

شلوار نخی میپوشم توی خونه

دمنوش بابونه شبا قبل خواب

نخوردن لبنیات و ترشیجات و شیرینیجات

اون سه مورد اول رو دائم رعایت میکنم موردای بعدی رو تا حد ممکن

چون اینجوره😂من یکی از نزدیکام اینجوره وقتی سرما میخوره انتی بیوتیک ک میخوره پایینم بهممیریزه 🤣

دقیقا انتی بیوتیک باکتری های مفید هم از بین میبره برای همین میگن در حین مصرفش باید پروبیوتیک مصرف کرد

انتی بیوتیک خودش عفونت میاره🤧

درسته مصرف زیادیش مقاوم میکنه میکروبها رو

واسه دیگه مجبور شدین باید کامل بخورید مقداری که دکتر داده

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport