2777
2789
عنوان

فردا برم پی پی خر بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 71 پست
شلوار تنگ نپوش لباس زیر تنگ نپوش خشک کن خودتو بعد شیو و اینا بکن حتما تمیز باشه تو پریودی خیلی مراقب ...

بآور کن همرو رعایت میکنم

دامن شلوار میپوشم خونه

سایز شورتمم بزرگتره از خودم

شلوار بگ هم بیرون میموشم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
دقیقا انتی بیوتیک باکتری های مفید هم از بین میبره برای همین میگن در حین مصرفش باید پروبیوتیک مصرف کر ...

اااع بالخره یکی فهمید من چی میگه قربون دهنت گلممم😍😍🥰😘😘😘بیا جلو ببوسمت

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه بوی عرق نیست بوی خود لباس زیر و ترشحمه

خب دیگه طبیعیههه

فک کردی فقط تو داری

مهم اینه عفونت نباشه

خب پا سر زیر بغل ناحیه شورت هر کدوم که عرق میکنن بوی خاص خودشونو دارن ببخشید

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

درسته مصرف زیادیش مقاوم میکنه میکروبها روواسه دیگه مجبور شدین باید کامل بخورید مقداری که دکتر داده

به به یکی دیگم پیداشد 😍🥰😘😘

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
من آخرین باری که عفونت شدید گرفتم بدون دارو خودمو درمان کردملباس زیر فقط بیرون رفتنی میپوشم بعداز دس ...

به جای بابونه میسه پنیرک بخورم؟؟؟ زیاد داریم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
سری های قبل ازمایش ندادم چون ترشحات پنیری داشتم و یسری سفیدک به همراه خارش دکتر گفت عفونته قارچیهولی ...

اسی خیلی ببخشید موقع شستن با ژل شست وشو خیلی دقت کن اطرافش قشنگ بشور .یه ترشحات سفید رو پوست اطرافش هست که چسبنده هست اونارو قشنگ بشور بره

اسی خیلی ببخشید موقع شستن با ژل شست وشو خیلی دقت کن اطرافش قشنگ بشور .یه ترشحات سفید رو پوست اطرافش ...

اونایی که یه حالت چربی ماننده ؟؟؟

البته خیلییی ببخشیدا

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
ن والا تجربه ی خیلیاس اطرافم بیشتریا اینجورن

وای نه😂 بدن میکروباش ممکنه مقاوم بشن به خاطر همین جواب نده نه که دارو باعث عفونت بشه!

یکی از راه های مقاوم شدن بدن هم میدونی چیه؟! سرموقع نخوردن دارو یا سر خود قطع کردنشه

ینی طبیعیه ؟؟؟

بله

نگفتی عفونت داری؟

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport