2777
2789
عنوان

با همچین زنداداش چی کار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هیچ مراسمی دعوتش نکنید همچنین اون عروس فامیل رو

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
خودت خوشحال میشی شوهرت ده میلیون بریزه برای مادرش؟

یعنی اگه شوهرت ثروتمند باشه بخواد ۱۰ تومن روز مادر بده به مادرش شما ناراحت میشی؟؟

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

خانوداه شوهر منم از دیدگاه خودشون فرشته هستن و بهترین

ولی ما خانوم ها حس هامون قوی هست و همه چیز رو میفهمیم......

هیچ عکسالعملی بی دليل نیست قطعا برای مستقل شدنش و چون پول آرایشگری هم خوبه متوجه حسودی و نگاه های شما شده

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
باز خوبه داداشت پولداره اگرنه یه آبرویی ازتون میبرد یه کارایی میکرد ک دلتونو کباب میکرد باز خداروشکر ...

اره قبل ترها هم تو حرفاش میگفت شوهر فقط پولدار

ادم یک بار میخواد زندگی کنه

ببین گلم همیشه ادم بیشعور خودش درد نمیکشه اطرافیان ک دردش میکشن چون خودش شعورش نداره حالا نسبت به حرف های شما ایشون اصلا شعور ندارن ک مثلا فکر میکنن اینجور خودش باکلاس نشون میده و متاسفانه دردش میمونخ برا اطرافیان

واقعا نظرات بعضیها رو درک نمیکنم

صحبت استارتر چه ربطی به مادیات داشت

ناراحتی ایشون از معرفت و رفتار عروسشون هست

خودتون رو بذارید جای ایشون

چرا اینقدر در مقابل خانواده ی همسر جبهه میگیرید

جدیدا انگار مد شده بی محلی کردن به خانواده ی همسر و رقابت تو بی اخلاقی

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔
یعنی اگه شوهرت ثروتمند باشه بخواد ۱۰ تومن روز مادر بده به مادرش شما ناراحت میشی؟؟

من و همسرم در حد وسع مون بتونیم کمک می کنیم

من هیچ دخالتی تو مسائل مالی همسرم نمی کنم

سالی یک بار هم تصادفی به یک نیازمند کمک مالی می کنیم

خانوداه شوهر منم از دیدگاه خودشون فرشته هستن و بهترینولی ما خانوم ها حس هامون قوی هست و همه چیز رو م ...

حسودی اخه😂😂

حرف شما درست خود منم میگم همه چیز دو طرفه هست

اما این ادم انقدر بی ادب و گستاخه که میومد از خانواده خودش بدی میگفت خودش لو داد که بابام زن دوم گرفته ولی مامانم خبر نداره و هیچ کسی نمیدونه ما میتونستیم مثل خودش پررو باشیم بریم به همه لو بدیم یا برنیم تو سرش ولی نکردیم اما وقتی شاغل شد تازه سیاست یاد گرفت

اگه مشکل نداشت خاله و زنداییش پشت سرش حرف نمیزدن

خانوداه شوهر منم از دیدگاه خودشون فرشته هستن و بهترینولی ما خانوم ها حس هامون قوی هست و همه چیز رو م ...

چرا اینطور میگید

چقد راحت قضاوت میکنید

مادرشوهر خود من با هر دوتا عروسا خیلی محترمانه رفتار میکنه ، چه بسا با عروس کوچیکه بیشتر

ولی متأسفانه ایشون از همون اول راه و روش نادرستی رو پیش گرفتن

بی محلی ، اخم ، نادیده گرفتن خانواده ی همسر و ......

چرا نمیخواین قبول کنید بعضی عروسا بی دلیل با خانواده ی همسر دشمن هستن

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔
چرا اینطور میگیدچقد راحت قضاوت میکنیدمادرشوهر خود من با هر دوتا عروسا خیلی محترمانه رفتار میکنه ، چه ...

طرز تفکر بعضیا این هست عروس بد وجود نداره فقط خونواده شوهر مشکل دارن🤦♀️