2777
2789
عنوان

فاجعه ی عروسی امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 12472 بازدید | 159 پست

عروس باید پاشو توی یه کفش می کرد و میگفت یا جای من توی این تالاره یا این دختر ...و اینجور اون دختر مجبور میشد تالار رو ترک کنه ...وقتی رفتار بد دیگران هیچ هزینه ای براشون نداشته باشه طبیعیه این چیزا پیش بیاد

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

چرا حس میکنم قبلا عین همین تاپیک و دیدمیعنی حس نه قبلا دقیقا همین تاپیک و دیدماستارتر منظورم این نیس ...

دقیقا منم قبلا دیدم

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد عروسی عموم افتادم وای خدا منو ببخشه یاد عموم افتادم خنده ام گرفت

عموم اومد عروس رو ببره بعد ظهر خود پدر عروس به فامیلاش نهار میداد قشنگ یادمه آبگوشت هم داده بودن

خلاصه بگذریم

یه دختره این استخوان گوشت رو گرفته بود تو دستش پرت کرد سمت عموم خورد به پیشانی عموم

خلاصه همه مسخره کردن خندیدن هیچوقت یادم نمیره اینو.

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

چراباورنکردم مگه میشه شایدشیرین عقل بوده🤒

منم شیرین عقل هم بوده باشه بقیه در مقابل رفتارش سکوت نمیکنن

داماد هم خنگ نیست در ادامه باهاش برقصه

اصلا با صدای آهنگ و دیجی مگه صدا به صدا میرسه که تیکه پرونی های دختر عمه شنیده بشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
مگه با آرایش رنگ پوست معلوم میشه ؟اصلا باورکردنی نیست یه نفر اینجوری شخصیت خودش تخریب نمیکنه

صحت تاپیک رو دقیق نمیدونم اما

آره ، خواهر من هم موقع عروسیش پوستش که گندمی بود کاملا مشخص بود بعدشم فقط صورتش که نیست دستاشم هست دیگه .

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

مگه تواون سروصدای اهنگ و بزنو بکوب کسی صدا حرف زدن رو میشنوه 😐😐

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

منم شیرین عقل هم بوده باشه بقیه در مقابل رفتارش سکوت نمیکنن داماد هم خنگ نیست در ادامه باهاش برقصهاص ...

دقیقابدو ورود اهنگ براعروس ودومادپلی میشه 🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

مگه تواون سروصدای اهنگ و بزنو بکوب کسی صدا حرف زدن رو میشنوه 😐😐

اسکل گیرمون اورده🤭گوشامونم که مخملی

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

الهی بنده خدا بی شرف حتما عاشق داماد بوده دامادهم چه بی غیرت بوده نزده تو دهن دختره

زدن بکنار داماد نفهم باهاش رقصیده 🫤

باید میگفت نترک بدبخت

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
صحت تاپیک رو دقیق نمیدونم اماآره ، خواهر من هم موقع عروسیش پوستش که گندمی بود کاملا مشخص بود بعدشم ف ...

نمیدونم والا من هر عروسی دیدم شب عروسیش رنگ پوستش چند درجه روشن تر بود

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اسکل گیرمون اورده🤭گوشامونم که مخملی

والا ما تا دوروز بعد عروسی سروگوشمون درد میکنه از بس صدا زیاده جیغم بزنی کسی نمی شنوه😂

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....