2777
2789
عنوان

ب جای اینستا گرام چیکار کنمممممممم

123 بازدید | 22 پست

واقعا چیز چرتیه اما نمیدونم چیکار کنم رم ایننا گذاشتم اما بازم میرم حتی یک روز استفاده نکردم اما باز برگشتم سمتش

ی کار موفید بگید

یا سریال موفید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ا اینستا بهتره اما آنقدر بحثشون شوهرو بچست خسته شدم

حوصله اینستا ندارم فک کنم یک ماه هست نرفتم اینجام خیلی کم میام

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خوش ب حالت چججوری

حوصله گوشی ندارم بیشتر کتاب و کارای شخصی خودم

الانم به شدت دپرسم تاپیک های آخرم گفتم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

حوصله گوشی ندارم بیشتر کتاب و کارای شخصی خودمالانم به شدت دپرسم تاپیک های آخرم گفتم

عزیزم خوندم انشالله پیدا میشه خیره ی حکمتی داره

خوش حالتون کاش منم از این سنگینی در بیام

عزیزم خوندم انشالله پیدا میشه خیره ی حکمتی دارهخوش حالتون کاش منم از این سنگینی در بیام

پیدا شده عزیزم خیلی از قطعاتشو برداشتن

یه کتاب قشنگ بگیر یا دانلود کن جذبش شی دیگه اینستا نمیری

پیدا شده عزیزم خیلی از قطعاتشو برداشتنیه کتاب قشنگ بگیر یا دانلود کن جذبش شی دیگه اینستا نمیری

عه خداروشکر کتاب میخونم آنلاین اما آنقدر زیاد تموم نمیشه دیگه نخوندم

کتاب بخون،هر کتابی که دوست داریاگه هنری بلدی توخونه انجام بده،حتی میتونه منبع درآمدت هم باشه شیرینی ...

❤️❤️🫂

کتاب میخونم اما آنقدر زیاد بود صفحه هاش نصفه گذاشتم

عه خداروشکر کتاب میخونم آنلاین اما آنقدر زیاد تموم نمیشه دیگه نخوندم

ممنونم، آنلاین الکی طولش میدن برو کتابخونه عضو شو

کرمانشاهی هستی؟