2777
2789
عنوان

کی گفته بچه ها همه شون مظلومن

250 بازدید | 23 پست

؟؟

شما بچه اینایی که مادره دهن گشاد پاچه پاره دارنو ببین،

از همون بچگی زبونشون نیش داره.

اهل شو بازی کردن و فخر فروختنن.

والااا

🫠

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

آره

یه بچه هایی رو دیدم که واقعا حیله گر خیلی زیاد . سناشون کم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این متنو امروز تو اینستا دیدم

منم الان دیدم🤣

ولی خدایی راسته

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه ها همون تخم سگایین که ننه باباشون هستن

تمام بدبختی که دارم تو زندگیم تحمل میکنم تیکای عصبیم بی اعتماد به نفسیم تپش قلبم موقع حرف زدن با بقیه و...

همش زیر سر 3تا بچه به ظاهر معصوم 7 8 سالست

🐈🐕🌙💖

بچه به مادر میره من خودم بیچاره و مظلومم متاسفانه دخترمم از من بدتر تو مدرسه و بیرون خیلی اذیته💔

منم همینطور خاهر.حالا خوبه مال شما دختره .من پسرم مظلومه و این خیلی بده😥

بچه ها همون تخم سگایین که ننه باباشون هستنتمام بدبختی که دارم تو زندگیم تحمل میکنم تیکای عصبیم بی اع ...

ای بابا

بچه به مادر میره من خودم بیچاره و مظلومم متاسفانه دخترمم از من بدتر تو مدرسه و بیرون خیلی اذیته💔

توروخدا یه کاری بکن خواهش میکنم

من تو ابتدایی انقدر عذاب کشیدم که خدا میدونه و همین الانم تاثیر داشته رو زندگیم

ولی الان دیگه اجازه نمیدم کسی باهام اونجوری برخورد کنه کاش 5 دیقه فرصت داشتم با بچگیام حرف بزنم یادش بدم چجوری از خودس دفاع کنه

🐈🐕🌙💖

جدیدا خیلی این جمله رو میبینم توی اینستا و کلا فضای مجازی ...فکر کنم پدوفیل ها این جمله رو ساختن و دارن پخش میکنن که اگر به بچه ای آسیب زدن جامعه راحتتر بپذیره ! چون جمله کلا غلطه تمام بچه ها مظلوم و بی دفاعن

الهی بمیرم برای این بچها 💔😭😭پسر که بدتره طفلیا

موقعی که بچه تر بود بچه ها اذیتش میکردن بچم همش بغلشون میکرد و به جای اونا میگفت ببخشید که باهاش دوست باشن.من از درد ذوب میشد قلبم💔

حالا یکم بزرگتر شده بهتر شده ولی خب بازم همونقدر مهربون و بی زبونه