2777
2789
عنوان

شده تا الان تو بدبختی گیر کنی

172 بازدید | 21 پست

بعد همه تنهات بزارن شوهرت ؛ خانواده ات .خواهر بردار خودت بمونی خودت امشب پسرم گفت من یه آرزو دارم اونم اینکه بمیرم بچها دارم خفه میشم از غصه پسرم یه بیماری نادر ژنتیکی داره این حرفا چیه میزنه میترسم نکنه خدا انداخته دهنش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله خدایی که از همه بنده ها حتی از تو هم بیشتر دوستش داره شفا بده پسرت رو.

عزیزم ببرش پیش روانشناس، گناه داره بچه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

آره سال اولی که کنکور قبول نشدم

هر کدوم از اعضای خانواده ام بهم یه حرفی میزدن و میرفتن

اول هر چی چیز منفی بود گفتن طوری که برای اولین تو عمرم درک کردم فشار عصبی روت باشه یعنی چی

بعدش بقولی میخواستن دلسوزی کنن همون حرفارو یجور دیگه گفتن بعدشم هر کدومشون رفتن پی زندگی خودشون

اون لحظه داخل ضعیف ترین ورژن خودم بودم هنوزم بش فک میکنم پنیک میشم ولی همشون ول کردن رفتن فهمیدم فقط خودممم و خودم💔

روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛

آره زیاد گیر گردم الانم یه بدبختی ناجوری دارم که خودم تنهام.

ولی خب چه میشه کرد؟ بخاطر بچه ها سعی میکنم ظاهرم شاد باشه.

الهی به حق صاحب الزمان جیگر گوشه ات همین امسال خوبه خوب بشه و شادی به زندگیت برگرده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الهی بگردم🥺

چندسالشه پسرت؟

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

آره زیاد گیر گردم الانم یه بدبختی ناجوری دارم که خودم تنهام.ولی خب چه میشه کرد؟ بخاطر بچه ها سعی میک ...

مممنونم عزیزم دعا کنید برای منو پسرم که خیلی خستم از دنیا من تعجب میکنم چطوری زندم

۸سال پنج ماه

امشب براش دعا میکنم

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.