منم قدیم اینجوری میشدم قبل به دنیا اومدن بچم الان که بچه دارم تو خواب هام حتی اگر مجرد باشم و خونه مادرم باز تو ذهنم هست که یه بچه دارم خودم بدون بچه تو تواب هم نمیتونم تصور کنم
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وای من خیلی زیاد خواب دیدم که دارم به یه بچه ای مث مادر محبت میکنم بعضی وقتا بچه خودمه بعضی وقتا بچه یکی دیگس تو خواب خیلی عاشق بچم ولی در واقعیت از بچه داشتن متنفرم
وای من خیلی زیاد خواب دیدم که دارم به یه بچه ای مث مادر محبت میکنم بعضی وقتا بچه خودمه بعضی وقتا بچه ...
به نظرم هر چقدرم ما زن ها از بچه داشتن منتقر باشیم و ملی دلایل عقلانی و مالی براش داشته باشیم باز هم ناخودآگاه من عاشق بچه هس حس مادری درون اکثر زن هاست
هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)