2777
2789

چند بار خواب حاملگی دیدم حامله بودم یا خواب دیدم بچم به دنیا اومده . اه عزیزم

چه حس عجیبی

دلم براشون تنگ میشه وقتی از خواب بیدار میشم

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

منم قدیم اینجوری میشدم قبل به دنیا اومدن بچم الان که بچه دارم تو خواب هام حتی اگر مجرد باشم و خونه مادرم باز تو ذهنم هست که یه بچه دارم خودم بدون بچه تو تواب هم نمیتونم تصور کنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوبه حس تون،

تعبیرش رزق و روزی هستش هر چه شکم بزرگتر نعمت و رزق و روزی بیشتر

البته حاملگی دختر بهتره

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

وای من خیلی زیاد خواب دیدم که دارم به یه بچه ای مث مادر محبت میکنم بعضی وقتا بچه خودمه بعضی وقتا بچه یکی دیگس تو خواب خیلی عاشق بچم ولی در واقعیت از بچه داشتن متنفرم

قلبتو دنبال کن اما عقلتم با خودت ببر༆
اره خیلی عجیبه اینجور خواباحس جالبی داره

خیلی حس عجیبی داره خیلی

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

چقدر خوبه حس تون، تعبیرش رزق و روزی هستش هر چه شکم بزرگتر نعمت و رزق و روزی بیشترالبته حاملگی دختر ب ...

البته من شنیدم حاملگی یعنی که غم و غصه ای داری

نمیدونم ولی تعبیر شما خیلی قشنگه ایشالله که همینطوره

وای من خیلی زیاد خواب دیدم که دارم به یه بچه ای مث مادر محبت میکنم بعضی وقتا بچه خودمه بعضی وقتا بچه ...

به نظرم هر چقدرم ما زن ها از بچه داشتن منتقر باشیم و ملی دلایل عقلانی و مالی براش داشته باشیم باز هم ناخودآگاه من عاشق بچه هس حس مادری درون اکثر زن هاست

البته من شنیدم حاملگی یعنی که غم و غصه ای دارینمیدونم ولی تعبیر شما خیلی قشنگه ایشالله که همینطوره

ااتفاقا تعبیر من درسته

دو نفر از دوستام که این خوابو دیده بودن به پول و خرید خونه و ... ختم شد

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

به نظرم هر چقدرم ما زن ها از بچه داشتن منتقر باشیم و ملی دلایل عقلانی و مالی براش داشته باشیم باز هم ...

حس مادری رو قبول دارم حالا این حس یا برا بچه بکار میره یا شوهرش یا حیوون خونگیش یا...

قلبتو دنبال کن اما عقلتم با خودت ببر༆
ااتفاقا تعبیر من درسته دو نفر از دوستام که این خوابو دیده بودن به پول و خرید خونه و ... ختم شد

ایشالله عزیزم ایشالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم

حس مادری رو قبول دارم حالا این حس یا برا بچه بکار میره یا شوهرش یا حیوون خونگیش یا...

درسته دقیقا