2777
2789
عنوان

از دست شوهرم دیگه ام اس گرفتم

188 بازدید | 15 پست

دوتا بچه به شدت شیطون دارمم شوهرم صبح تا شب بیرون پی کارای خودشه چه تفریح چه گردش خودش چه مهمون خونه داداشش و اینو اون امشب گوشیو دادم دست پسرم انقد کلافه بودم پسرم رفته بود گوشیو از بچه گرفت گفتم ولش کن چیکارش داری دیدم پرید فوش هانواده داد و گفت گه تو خانوادت گه تو صورت بابات گه تو هفت جدوابادت منم در مقابل هر چی دونستم بهش گفتم هسته شدم اصن برو طلاقم بده خانوما اصن با بچم بازی نمیکنه همه کاراسون با خودمه انقد کار خونه کردم دستام لسم شده هیچ تفریحی ندارم شوهرم چن بار بهم خیانت کرده جلو همه بهم بی احترامی کرده منم امشب گفتم برو راحتم کن من خیلی وقته با تو زندگیم جهنم خونه بابام اینا تا خونه ما پنج ساعت فاصلس وگرنه میرفتم اونجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا نابود نشدی یه فکری کن. پولاشو تا میتونی خرج کن

حرف درست زدی منم پولشا خرج نمیکردم الان هر بلایی بگی سرم میاره ولی خواهرم انقد خوش گذرونه فقط پول خرج مکنه شوهرش از صبح تا شب سر کاره از دنبال خواهرم نمیرسه بهترین زندگی داره

مثل من از اول زندگیت همه مسولیت زندگی به دوش کشیدی اونم پررو شده مثله شوهر من

جتی مردو زن عوض میشه بنع مردای پرنسعلی میشه

بار بیشتری روی دوش زن میزارن که خودشون راحت باشن سیاستشونه

زن ساده گول میخوره زن باهوش نمیزاره ادمای سواستفاده گر بارش کنن جفتک میزنه از حقش دفاع میکنه

من از دست فشارا عصبی شوهرم اریتمی قلبی گرفتم دیگع داغون شدم بلدم نیستم خودمو بزنم بیخیالی

منم از دست شوهرم بد جور مریضم شب وروز دعا میکنم خوب بشم ولی خدا منو نمیبینه خیلی هم پشیمون چرا این همه غصه خوردم

منم از دست شوهرم بد جور مریضم شب وروز دعا میکنم خوب بشم ولی خدا منو نمیبینه خیلی هم پشیمون چرا این ه ...

چه فایده روح و روان جسممون داغون شد اخرشم میگه نگاه زنش به خودش نمیرسه حقشه خیانت کنه یا زن دیگه بگیره