2777
2789

بچه ها امروز ظهر یکی از دوستام به یه مشکل قانونی خورد و از من کمک خواست ، من به هر چی اشنا و غیر اشنا داشتم زنگ زدم که مشکلش حل شه ، بعد زنگ زدم ب خواهرش گفتم برای فلانی(دوست من) این اتفاق افتاده من پیگیرم و اصلا خواهرش خبر نداشت کلی التماس ک هر کاری میتونی بکن و من کسی رو نمیشناسم..و من داشتم از طریق یه کسی ک دستش خیلی بازه مشکل دوستمو حل میکردم ، اقا عصر من راه افتادم به سمت اونی که قرار بود مشکل و حل کنه که بریم سراغ دوستم یهو دوستم زنگ زد گفت خواهرم یکی از اشناهای خودمو پیدا کرده همین اطراف خودمون ک قضیه جمع میشه و باهاش در تماس باش اگ نتونست کاری کنه تو انجام بده ، یه ساعت بعد زنگ زدم ب خواهره گفتم چیشد مشکل حل شد گفت اره من نمیدونم چرا خانوادم ب مشکل میخورن ب من زنگ نمیزنن من مشکل همه روحل میکنم و نمیدونم چرا امروز این ب تو زنگ زده ک کارش تا ۸ شب طول بکشه

بعد این اقایی ک پیش من بود تلفن و گرفت گفت باز هر مشکلی بود یه زنگ فقط بزنید به من که حل کنم

باز گفت که نه حل شده و اینا

اون موقع گفتم خداروشکر خوشحال شدم نگرانش بودم واینا

بعدش فک کردم گفتم خوبه من غریبه م و از فاصله ی ۱۰۰ کیلومتری دنبال حل مشکل اونم بعد خواهرش میگه اگ ب من میگفتن تا ۸ شب طول نمیکشید

نمیدونم شایدم خیلی حساس شدم ولی مشکلش قانونی بود تو کلانتری بود و خب این موضوعات کار راحتی نیست ک بخوای مشکل کسیو حل کنی و خیلی بخاطرش ب هر کس و ناکس زنگ زدم

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره به نظرم حرفش مناسب نبود

شاید اونم تو اون شرایط نگران بوده حواسش به حرفاش نبوده نمیدونم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ب دوستت بگو وقتی خواهرت بقول خودش میتونست سریع حل کنه چرا ب من گفتی ک از صب ب هزار و یک غریبه رو زد ...

نمیدونم عنوان کردن این مسئله بهش درسته یا هیچی نگم

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند