شوهرم سه سال پیش خیانت کرده بود فهمیدم دیگه تکرار نکرد ولی من هرسری بخاطر اینکه خیالم راحت بشه ازش میپرسیدم، این سری بهش زنگ زدم در حال مکالمه بود، ازش پرسیدم گفت دوستمه ولی من شک کردم رفتم نگاه کردم چیزی ندیدم، نگو همه ی تماسهایی که میگیره یکجا جمع میشه، مثل گوشی من دونه دونه ثبت نمیشه، حالا از اونموقع عصبانی شده تو منو کنترل میکنی، رمز گوشیشو عوض کرد گفت دیگه خیالت راحت باشه از این به بعد خیانت میکنم، الان ده روز هست دعوا داریم، گفتم باشه دیگه ازت نمیپرسم گفت دیگه مهم نیست بپرسی یانه، چون من میکنم از این به بعد... چندروزبعد آشتی کردیم رمزشوگفت بازم به دلایلی دعواکردیم و قهرکردیم تا دوروز پیش رمزش همون بود الان رفت بیرون گوشیشو گذاشت خونه نگاه کردم دیدم گذاشته حالت پرواز رمزشم عوض کرده 😔دخترم همش میگه مامان چرا بابا رمز گذاشته نمیذاره بازی کنم با گوشیش... بنظرتون مشکوکه یا حرصم میده؟
اسمم مطلق نیست... کاش میتونستم عوضش کنم! اسمم مژده هست🙂
من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....