2777
2789
عنوان

دعوا سر خیانت گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 61 پست
رمز گوشیش باز بود اینستاشو رو گوشی خودت بالا بیار اکانتش رو گوشیت باشه قشنگ میتونی بفهمی چی لایک کرد ...

فکرنکنم بتونم به رمزش دست پیداکنم میگم نکنه حرفشو عملی کنه بره خیانت کنه بهش عادت کنه منو از زندگیش بندازه بیرون... من فقط بخاطر بچه هام موندم

اسمم مطلق نیست... کاش میتونستم عوضش کنم! اسمم مژده هست🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ،ایمو،،ایتا،،،،بله،،،اینستا

اونارو نداره. موقعی که خونه بود پشت سرش بودم این برنامه هارو ندیدم تو گوشیش

ببین من بهت میگم بیخیال گوشی بشو کسی که خیانت کنه از رفتارش معلوم میشه نیاز جنسیش کم میشه.ایرادگیر م ...

تاغروب سرکاره... اونموقع هم که خیانت کرد فقط اخلافش باهام بد شده بود و به بهانه های مختلف میرفت بیرون... بعد که فهمیدم خوب شد حتی تا دوهفته پیش همش گوشیش دستم بود

الان فقط هیچی سعی کن آروم باشی افکار بد رو از خودت دور کنی این مردها انقد ضایع هستن که خطا میکنن با ...

کاش کاری نکنه دلم واسه بچه هام میسوزه

کاش کاری نکنه دلم واسه بچه هام میسوزه

خودتو دست بالا بگیر ولی محترم و بهش احترام بزار ،عزت نفس داشته باش بهش عشق بورز نزار حس کنه ازش بدت میاد یا چندشت میشه یا بخاطر بچه ها موندی ،بزار عشق جوونه بزنه ،اون قسمت رو بزار تو گذشته بمونه مثل بنزین هی تازه اش نکن اگه قصدت طلاق بود باید میرفتی حالا که موندی زندگی رو بساز ،ما زنها خیلی خودمون رو دست کم میگیریم ،فعلا هم تا یه مدتی اصلا به روش نیار چرا گوشیش رمز داره چرا فلانه

🥴امضام نمیاد 
خودتو دست بالا بگیر ولی محترم و بهش احترام بزار ،عزت نفس داشته باش بهش عشق بورز نزار حس کنه ازش بدت ...

پس چراالکی گفت کارت بانکیش تو ماشینه ولی همون لحظه پول برداشت شد پیامش اومد؟ اینم نگرانم کرده