2777
2789

تا کی دیگ این وضع؟ من از همون وقتم ک خیلی کوچیک بودم با خودم میگفتم من هیچ وقت ب خاطر شرایط بدخانواده خودمو بدبخت نمیکنم با ازدواج ک از چاله بیفتم ب چاه اما الان دیگه تو ۲۶ سالگی صبرم تموم شده خاستگارم هیچ وقت نداشتم الانم دیگ با این وضع کسی نمیاد دیگ....خانواده ینی مادر و بچه ها وقتی نه مادرو بچه های بزرگسال دیگه خسته شدم ب خدا تحمل ندارم چیکارکنمم اخه کاش شب بخابمو صب بیدار نشم ب قران 😓😓😓😓

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کی برم همه رابطه میخوان همش ی مشت ب درد نخور میخوره ب تورم

نه اشتباه فک میکنی همه اینطوری نیستن مگه ما عاشق نشدیم عشقمون پاک بود ک

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

نه اشتباه فک میکنی همه اینطوری نیستن مگه ما عاشق نشدیم عشقمون پاک بود ک

شاید مال قبله پسرا اان همشون رابطه میخوان همین چند روز پیش با یکی اشنا شدم هیچی نشده بمگفت بیا خونه گفتم حتمااااا

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
شاید مال قبله پسرا اان همشون رابطه میخوان همین چند روز پیش با یکی اشنا شدم هیچی نشده بمگفت بیا خونه ...

تهرانی؟

شاید مال قبله پسرا اان همشون رابطه میخوان همین چند روز پیش با یکی اشنا شدم هیچی نشده بمگفت بیا خونه ...

از فامیلات کسی مناسب نیس؟