2777
2789

سلام به همه دوستان

میخوام کاری رو بهتون معرفی کنم که میتونین از توش پول در بیارین ( مجموعه ویژستار ) این کار ادمینی در تلگرام و یا در اینستاگرام هستش من خودم اول از همه باور نداشتم فکر میکردم که کلاهبردارن چون خودم قبلا از چند تا سایت ضربه خورده بودم

و پولمو خورده بودن ولی ویژستار که میخوام بهتون معرفی کنم مطمئن باشین میتونین از توش پول دربیارین و برای این کار ۲۹۸ هزار تومان پول ازم گرفته بودن برای اموزش اولش نمیخواستم بهشون اعتماد کنم ولی خب چون یکی از دوستام بهم این سایتو معرفی کرده بود بهشون اعتماد کردم و خدا را شکر الان آخر هر هفته دارم سه میلیون در میارم و تازه هنوز اول راهم میخواستم به شما دوستان عزیزم این سایتو معرفی کنم اگر اطلاعات بیشتری خواستین لطفاً به آیدی زیر در تلگرام پیام بدین

@Fatima2006r

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این عادیه دیگه مگه طلا دوبرابر شده و خوراک و پوشاک چند برابر شده ایا درامد ها و حقوق ها هم چند برابر شده؟؟نه بخدا

ماعادت کردیم سواری بدیم فقط

از دورها چه زیباست امواج ابی عشق،اما دریغ و افسوس چون میرسی سراب است

ماهم ماهی ۲۰داریم با ۸تومن قسط مجبوره بدکارتادیروقت بره اسنپ

دقیقا عین ما،تازه خودمم تو ارابشگاه کار میکنم ولی اینقد بازار خرابه

از دورها چه زیباست امواج ابی عشق،اما دریغ و افسوس چون میرسی سراب است