2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره به قد و وزن و سن و جنسیت و همینطور میزان تحرک

و مهم تر از همه اینکه می حواهید وزنتون ثابت بمونه یا بالا یا پایین بره.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
کالری شماری باعث وسواس فکری میشه و بعد یه مدت آدم رو خسته میکنه .۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ میگیرن

بابا یکم چاقم،فستنینگ میگیرم ،فیتنس میرم،استپ وزنی دارم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
بستگی داره به قد و وزن و سن و جنسیت و همینطور میزان تحرکو مهم تر از همه اینکه می حواهید وزنتون ثابت ...

زن،۷۶ باقد۱۶۵،مثلا چقدر در روز،۵ کیلو بیام پایین

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
کالری شماری باعث وسواس فکری میشه و بعد یه مدت آدم رو خسته میکنه .۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ میگیرن

واقعا،غذا میخورم عذاب وجدان میگیرم

چجوریه عزیزم

کربوهیدرات و قند طبیعی و مصنوعی رو کلا حذف میکنی .

وزنت زیاد نیست تا عید کلا حل میشه

من ۱۷۰ قدم ۵۵ وزنم .البته من چاق نبودم ولی دلم میخواست زیاد لاغر باشم

واقعا،غذا میخورم عذاب وجدان میگیرم

تخم مرغ رو با کره حیوانی نیمرو یا آبپز کن هر چند تا که دلت بخواد .البته اصلاااا نون نباید بخوری

سالاد فصل با مایونز یا ترشی بدون هویج رو هر چقدر جا داری بخور

تن ماهی

ماهی

مرغ

گوشت

تخم مرغ

کره و روغن حیوانی .روغن زیتون .روغن نارگیل

انواع سالاد

انواع کلم و کاهو رو به جای نون غذا رو داخلش بزار و بخور

حبوبات کلا حذف

لبنیات اگه پرچرب باشه بخور وگرنه ممنوع

تا عید راحت ۲۰ کیلو کم میکنی

آب فراوان هم یادت نره

تخم مرغ رو با کره حیوانی نیمرو یا آبپز کن هر چند تا که دلت بخواد .البته اصلاااا نون نباید بخوریسالاد ...

ممنونم عزیزم،❤️❤️❤️❤️❤️