2777
2789

قضیشو تاپیک قبلی گفتم...یه دختره هست کلا با من مشکل داره (البته دل به دل راه داره منم بدم میاد ازش) این همیشه یه جوری بهم نگاه میکنه انگار ارث باباشو خوردم. منم اصلا محل سگ نمیدم بهش. بعد الان که یکم بیشتر فکر کردم فهمیدم این زودتر از من از دانشگاه خارج شده بود، تو ماشینش منتظر من بود که من از در بیام بیرون ، بعد همون لحظه نگاهش به در بود که من بیام بیرون و همون موقع ماشینشو روشن کرد! حس میکنم قصد داشت بزنه بهم😐😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا چی بزنه ؟؟

بلایی سرش آوردی که بخواد تلافی کنه؟؟

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

خب توهم وقتی نگاش میکنی اخم کن و پشت چشم نازک کن.. هر چقدر مظلوم تر باشی طرفت ظالم تر میشه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

نه عزیزم اینو نباید از من بپرسی شنیدن کی بود مانند دیدن شما برخورد نداشتید باهاش که نمیدونید چطور آد ...

عزیزم چرا ناراحت میشی من همین جوری سوال کردم که شما میگید نه .خب با اون خانم قط ارتباط کن

خب توهم وقتی نگاش میکنی اخم کن و پشت چشم نازک کن.. هر چقدر مظلوم تر باشی طرفت ظالم تر میشه

همین کارو میکنم من اصلا باهاش چشم تو چشم نمیشم

اون وقتی میبینه نگاش نمیکنم یهو با سرعت میاد طرفم تو حالت زل زده

با کل دانشگاه مشکل داره با من بیشتر

همین کارو میکنم من اصلا باهاش چشم تو چشم نمیشم اون وقتی میبینه نگاش نمیکنم یهو با سرعت میاد طرفم تو ...

وقتی میاد تو صورتت یه لبخند مسخره بهش بزن.. روانیه طرف🤦🏻♀️

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...