قضیشو تاپیک قبلی گفتم...یه دختره هست کلا با من مشکل داره (البته دل به دل راه داره منم بدم میاد ازش) این همیشه یه جوری بهم نگاه میکنه انگار ارث باباشو خوردم. منم اصلا محل سگ نمیدم بهش. بعد الان که یکم بیشتر فکر کردم فهمیدم این زودتر از من از دانشگاه خارج شده بود، تو ماشینش منتظر من بود که من از در بیام بیرون ، بعد همون لحظه نگاهش به در بود که من بیام بیرون و همون موقع ماشینشو روشن کرد! حس میکنم قصد داشت بزنه بهم😐😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
خب توهم وقتی نگاش میکنی اخم کن و پشت چشم نازک کن.. هر چقدر مظلوم تر باشی طرفت ظالم تر میشه
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...
همین کارو میکنم من اصلا باهاش چشم تو چشم نمیشم اون وقتی میبینه نگاش نمیکنم یهو با سرعت میاد طرفم تو ...
وقتی میاد تو صورتت یه لبخند مسخره بهش بزن.. روانیه طرف🤦🏻♀️
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...