2777
2789
عنوان

دیگه روانی شدم از دست شوهرم

117 بازدید | 8 پست

تقریبا یکساله گوشی ندارم همش یا با گوشی خودش کار میکنم یا گوشی مامانم میگه بدم از قسطی میاد تا میخواد جمع کنیم یه چیزی میشه لام تا کام هیچیییی نگفتم گریه هام برای خودم گزاشتم خانوادم گفتن اگه خونه ما بودی الان دیونمون میکردی برای گوشی.بگذریم .

دیشب یادم رفته کلید خونه مونده در حیاط صبح اومده میگه برا کی کلید گزاشتی منم برای همین حرفش کردمش یه جنگی از خونه زدم بیرون رفتم تو مغازه برادر شوهرم اونم به مادرشوهرم پیام داده بیا ببین چیشده نباید میگفت ولی گفت شوهرم گف من نگفتم بهش اومد یکم چرت و پرت گفت و رفت تازه عروسم یک ساله عروسی کردم هم خواهر خیانتشو میدونم هم خاله هاش وقتی تهمت میزنه بنظرتون بگم به اینارو.بعد وقتی دعوا کردین غذا و کارای خونه رو میکنید؟؟من گرسنم نیست ولی کارای خونه و شام انجام بدم؟؟؟نمیتونم به مادرمم بگم چون میگه بلافاصله طلاق بگیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مادر خوبی داری ولی....چرا خودت سرکار نمیری،اصن از ریشه زندگیت مشکله

مامان من بهترینه .پول دارم ولی چرا عرضه نداره یه گوشی برای من بخره خانواده بشددددت ثروتمندی داره خودشم داره ولی نمیخاد خورد کنه مثلا دلار و طلا و سکه هست برای گوشی خوردشون نمیکنه خیلی ناراحتم