2777
2789

ممنون میشم با دل پاکت برام دعا کنی این هفته چیزی که میخام اتفاق بیوفته🥲❤️🩹

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درحدی نیستم که بگم دلم پاکه خوبم و بی گناه ....ولی افریده همون پروردگاریم که تو میپرستیش پس حق دعا دارم چه برای خودم چه برای دیگری ولی امروز رو میگم خدایا حرفای من و برای خودم شنیدی و جواب دادی حرفای امروزم برای دیگری بشنو وجواب بده تا دیگری هم از لطف و بزرگی تو بهره ببره و بهت ایمان بیاره ......برات ارزو میکنم جوری حل بشه که اشک شوقت جاری بشه ارزو میکنم مشکلت حل شه و هفته بعد همین جا با شوق بگی دیدم و حسش کردم بزرگی الله رو و توهم برای همه دعا کنی شاید دعاهای توهم برای دیگری پراز خیر و برکت بشه💝💕

حسم میگه میافته ،ی گل میبینم

فال گرفتی برام؟🥲وای الهی من فدات بشمم

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

درحدی نیستم که بگم دلم پاکه خوبم و بی گناه ....ولی افریده همون پروردگاریم که تو میپرستیش پس حق دعا د ...

قربونت برم مهربون🥲❤️امیدوارم شما هم همیشه شاد باشی دعا کن اون اتفاقی که میخوام این هفته بیوفته و مشکلی برام پیش نیاد مرسی🥲۵صلوات برات فرستادم

برا منم و آبرویی که بردن دعا کن ،خدا رسواشون کنه

خدا کسی رو رسوا نمیکنه عزیزم ولی ابروی تورم دست کسی نمیده که به همین راحتی ببره از یه طریق دیگه بهش نشون میده ولی تو فقط باید صبر کنی و ببینی همین خدا هر گز از ادمای صبورش نمیگذره خیالت راحت💞انشالله که ابروی از دست رفتت برگرده 🩷

نه ی کم حس ششم هستم ،ی دفعه گل دیدم ،خوبه یعنی اتفاق میافته ،حسم میگه منتظری زنگ بزنن

نه زنگ نیست

حست میگه ۳شنبه اون اتفاق برام میوفته یا ۵شنبه؟🥲

خدا کسی رو رسوا نمیکنه عزیزم ولی ابروی تورم دست کسی نمیده که به همین راحتی ببره از یه طریق دیگه بهش ...

چرا اجازه داد اینها تهمت بزنن ،جلوی همه ،باید جلوی همون آدمها رسوا بشن