ممنون میشم با دل پاکت برام دعا کنی این هفته چیزی که میخام اتفاق بیوفته🥲❤️🩹
قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️
درحدی نیستم که بگم دلم پاکه خوبم و بی گناه ....ولی افریده همون پروردگاریم که تو میپرستیش پس حق دعا دارم چه برای خودم چه برای دیگری ولی امروز رو میگم خدایا حرفای من و برای خودم شنیدی و جواب دادی حرفای امروزم برای دیگری بشنو وجواب بده تا دیگری هم از لطف و بزرگی تو بهره ببره و بهت ایمان بیاره ......برات ارزو میکنم جوری حل بشه که اشک شوقت جاری بشه ارزو میکنم مشکلت حل شه و هفته بعد همین جا با شوق بگی دیدم و حسش کردم بزرگی الله رو و توهم برای همه دعا کنی شاید دعاهای توهم برای دیگری پراز خیر و برکت بشه💝💕
قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️
درحدی نیستم که بگم دلم پاکه خوبم و بی گناه ....ولی افریده همون پروردگاریم که تو میپرستیش پس حق دعا د ...
قربونت برم مهربون🥲❤️امیدوارم شما هم همیشه شاد باشی دعا کن اون اتفاقی که میخوام این هفته بیوفته و مشکلی برام پیش نیاد مرسی🥲۵صلوات برات فرستادم
خدا کسی رو رسوا نمیکنه عزیزم ولی ابروی تورم دست کسی نمیده که به همین راحتی ببره از یه طریق دیگه بهش نشون میده ولی تو فقط باید صبر کنی و ببینی همین خدا هر گز از ادمای صبورش نمیگذره خیالت راحت💞انشالله که ابروی از دست رفتت برگرده 🩷
نه ی کم حس ششم هستم ،ی دفعه گل دیدم ،خوبه یعنی اتفاق میافته ،حسم میگه منتظری زنگ بزنن
نه زنگ نیست
حست میگه ۳شنبه اون اتفاق برام میوفته یا ۵شنبه؟🥲