2777
2789

خانم جلسه ای هایی که دنبال توهین و تحقیر هستن برید بیرون حالم اصلا خوب نیست داغونم نمک رو زخمم نپاشید

۹ سالشه انگار ۲ سالشه هیچی نمیفهمه

بهش میگم بیا درس بخون بیا مشق بنویس منو دق میده تا بنویسه ، دم به دقیقه میگه حوصلم سر رفته ، بهش میگم بیا بریم خوراکی بخرم بشین کارتون نگاه کن میگه نه بهش میگم بیا بازی کنیم میگه نه ، میبرمش پارک سوار ماشین برقی میشه میاد خونه بازم همون آش و همون کاسه

دم به دقیقه چسبیده به من ، نه خانواده درست و حسابی دارم که چند ساعت نگهش دارن که من یه نفس بکشم نه شوهرم گردنش میگیره انگار من از خونه بابام آوردمش بقرآن اصلأ بهش اهمیت نمیده وقتی از سرکار میاد میره تو گوشی تا نصف شب

یکبار نمیگه دخترم بیا بازی کنیم بیا درستو بگم بنویس مامانت استراحت کنه ، همه چی گردن منه بدبخته از زندگی سیر شدم ، الانم منو مجبور کرده زنگ بزنم به صاحبخونه تا بذاره نوه ی دختریش بیاد باهاش بازی کنه اونم گفت نه داره درس مینویسه ، بازم مجبورم کرد زنگ بزنم به دوستم اونم گفت نه باباش نمیذاره بره خونه کسی شرمنده ، گفتم خب نمیشه دخترم بیاد اونجا خونه شما چند دقیقه بازی کنن ؟ برگشت گفت نه من کار دارم نمیشه و فلان با این که وقتش آزاده

منم دیگه صبرم لبریز شد جلو همه غرورم له شد گرفتم زدمش ، بابا اگه به تک فرزندیه فقط مال من نیست تقریباً همه تو فامیل بچشون یدونست بخدا هیچکدوم اینجوری نیستن ، خواهرشوهرم میگه دوتا بچه های من انگار باهم غریبه هستن به امید اینکه همبازی بشن نیار هیچ تاثیری نداره ، از اون گذشته من از شوهرم و زندگیم راضی نیستم به طلاق فکر میکنم اصلا به هیچ عنوان نمیتونم بچه دوم بیارم حالم خوب نیست بخدا

دلم تنهایی میخواد برم یه جایی که هیچکس نباشه تک و تنها زندگی کنم بخدا دیگه کم آوردم هیچکس منو نمیفهمه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

فقط یه جمله بهت میگم

بچه ها سطل آشغال احساسات ما نیستن

حال بچه ت خوب نیست چون حال تو خوب نیست

صبح تا ظهر کهاون مدرسه ست چیکار میکنی استراحت کن که انقدر از بچه طلبکار نباشی

به کلاس ورزشی ثبتنامش کن

ایران از این شب سخت هم عبور میکند.هیچ شب و زمستانی ماندگار نیست. طلوع عادت این سرزمین است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم. منم این روزا رو گذروندم. ولی نزنم. گناه داره. من پسرمو میزدم. الان که بزرگ شده از لج من ترک تحصیل کرده از مدرسه تیزهوشان. بزرگ بشه میخواددحرصشو سرت خالی کنه بدتر گند میزنه به زندگی خودش

میدونم خسته ای و کم آوردی ولی اگه بزنیش بدتر میشه

بفرست کلاسی جایی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزم نزن گناهه، ولش کن به خدا این درسا هیچ جای زندگیشون کاربرد نداره منم پسرم 9 سالشه و فردا امتحان ...

آخه فقط درس نیست عزیز هی دم به دقیقه میگه حوصلم سر رفته ناله میکنه منو عصبی میکنه میچسبه به من یه دقیقه گوشی دستم میگیرم میاد از دستم میگیره بازم میگم عب نداره ولی منم آدمم بخدا دیگه کم آوردم

اولا حق داری اعصابت خورد باشه

مشگلت اینه فک میکنی تو دخترتی

بزار بره جلو معلم و بچه ها تحقیر بشه صفر بگیره تا خودش تربیت بشع

اخه زن بیکاری خودتو رنج میدی ؟؟

تو مادرشی هممون میدونیم مادرمون ته دل هوامونا داره بزار جلو بچه ها خجالت بکشه. خودش میشینه سر درساش

عزیزم خستگیتو درک میکنم .

شما بیشتر از وضعیت زندکی مشترکت خسته هستی و فرزندتونم اینو متوجه میشه دلیل بی قراریش هم همینه

امیدوارم برای شادی دلت و آرامشت راهی باز بشه

خوشحال میشم پیجم 
فقط یه جمله بهت میگمبچه ها سطل آشغال احساسات ما نیستنحال بچه ت خوب نیست چون حال تو خوب نیستصبح تا ظه ...

عزیزم الان یه هفتست کلاسا مجازیه

از اون گذشته چه استراحتی تا بیام خونه مرتب کنم نهار درست کنم ساعت مثل برق میگذره