سلام بچه ها بابای من یه دوستی داره چند ساله رفت و امد خانوادگی داریم سال۹۶ من یهو تو گوشی مامانم دیدم به هم پیام میدن اونموقع به مامانم گفتم و بحثمون شد بعد چند وقت تموم کردن اینکارو،الان ک ازدواج کردم و خونه خودمم امروز رفتم به مامانم سر بزنم دیدم مامانم گوشیشو کرده اون طرف داره به یکی پیام میده نگاه کردم دیدم همون مردس،چند روز قبلم دیدم تو صفحه واتساپش که باهم چت کردن،حالم خرابه چی کنم؟میخوام به داداشم بگم که من دیدم فلانی مزاحم مامان میشه اما قبل اینک مامان ببینه پیاماشو پاک کردم،یه جور بگم ک انگار مامانم هیچ خبر نداره و مقصر نیس بگم به مرده زنگ بزنه بگه اخرین بارت باشه و تهدیدش کنه نظرتون چیه؟به مامانمم روم نمیشه بگم نمیخوام رومون به هم باز بشه
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿