2777
2789
عنوان

دوست بابام به مامانم پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 29 پست
وای بنده خدا بابات داداشت چند سالشه؟ عاقلانه تصمیم میگیره؟

داداشم ۲۴ سالشه هرچی بگم همونو میگه به مرده ،میخوام بهش بگم که به مرده بگه اینکاری ک داری میکنی یکبار دیگه تکرار شه به بابام میگم،از بابام خیلی میترسه چون خیلی شره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن مطمئنم اینو نمیگع

داداشت ممکنه از روی عصبانیت کاری کنه که اوضاع کاملاً از کنترل خارج بشه مثل درگیری یا تهدید بنظرم یکی دوروزه صبر کن و از روی پیامی مامانت و اون مرده عکس بگیر خودت این موضوع رو حل کن یا با کسی که خیلی بهش اعتماد داری صحبت کن راه حل بهت بده خیلی بهم ریختی واقعا این بدترین حس دنیاست

شرایطی ساختنا !! اقدام کنی ترس داره چون هیچ چیزی کنترل شده پیش نمیره، اقدام نکنی احمق فرض شدی!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

به بابام بگم خون مامانمو میریزه من میخوام آروم تموم شه همه چیز

کسی که خیانت کنه اونم با بچه بنظرم منطقی خونش ریخته بشه ولی من میگم خودت ب مامانت بگو تهدید کن که تموم نکنه به بابات میگی نزار بیخ دار بشه بابات بفهمه دردسر بشه اگه متوجه بشه کسی خیلی آبرو ریزی بزرگی میشه ها

داداشت ممکنه از روی عصبانیت کاری کنه که اوضاع کاملاً از کنترل خارج بشه مثل درگیری یا تهدید بنظرم یکی ...

بخدا قلبم از جاش میخواد کنده بشه روم پاهام بند نیستم

بخدا قلبم از جاش میخواد کنده بشه روم پاهام بند نیستم

واقعا حیف دختر همچین زنی هستی شما به این خانمی معمولا باید بزرگترها درست و اشتباه رو تشخیص بدن و الگو بشن دور زمونه برعکس شده

از نظر من عجله ای تصمیم نگیر و حتما مدرک داشته باش چون الان اگر بخوای به برادرت بگی احتمال همه چیو در نظر بگیر خشم مرد با زن فرق داره زن احساسات و ناراحتیشو با گریه کردن بروز میده ولی مرد غیرتیه امکانش هست به مادرت آسیب بزنه با کسی که میدونی راز نگه داره و بهش اعتماد داری صحبت کن چون اینجا کسی نمیدونه شرایط و فرهنگ خانوادتون چه جوریه و با هرکسی هم این موضوع رو در اختیار نزار انشالله که مشکلت به زودی حل بشه و مادرت بفهمه چه اشتباه بزرگی کرد و دست برداره برات آیت الکرسی میخونم

خودت ب مرده زنک بزن

تهدیدش کن ک ب زنش میگی

بگو اسکرین میفرستم

ولی ب داداشت نگو پسر ۲۴ ساله رو غیرتی نکن

خواهشا خواهشا شر ب پا نکن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰