2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 60 پست
عجله ندارم فقط گفتم راهنماییم کنید اصلا هیچی بلد نیسم از خواسنگاری و مرداولی فاصله سنی زیاد هم خوبه ...

حالا خودت نمیدونی خونوادتم نمیدونن؟!!! چجوری وقتی انقدر سنش ازت بیشتره میخوان خونه راهش بدن!!!!کی گفته هر کی سنش بالاس پختس؟؟؟این همه پیرمرد پیرزن بیشعور پس از کجا اومده

پشت من خدا بوده همیشه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند تا خواستگار داشتی تا حالا من اصلا تجربه ندارم راجع مردا

والا بوده حدود ۴ ، ۵ تا چون مامانم میگفت سنم کمه اصلا قبول نمیکرد کسی بیاد ، اینام بشدت و فوق العاده وضعیت خوبی دارن و بهم میایم ک قبول کرد واینکه درسم تمومه دیگه گفتن بیان وگرنه بازم مخالفت میکردن.

خیلی ، از نظر قیافه ، قد ، خانواده ، شغل ، وصیت مالی ، طلا و.... همه چی فوق العاده عالی

وایییی عزیزم نمیدونم چ شکلس هستی اما احتمال میدممم خیلی ناز باشی انشالله هرچی خیره برات بیاد

من تجربه شخصی خودمو میگم

بعد از 20 سالگی آدم عوض میشه، فکرش عقایدش، اصلا تازه میفهمه اندازه یه نخود هم عقل نداشته و تازه بلوغ عقلی داره

خودت هم میگی هنوز ملاک واسه ازدواج نداری،

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی