2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 60 پست
منم مثل توم ۱۸ ام چند روز دیگه تموم میرم تو ۱۹ی خانواده ما رو میشناخت معرفی کردگیر داد واسه اشنایی ب ...

واییی درس دانشگات چی

من میخوام از بهمن برم دانشگاه

خیلی هولم فقط از ازدواج دوخت لباسش برام ذوق داره فعلا😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا اونایی که اختلاف بیشتر داشتن تا جایی که دیدم طلاقی پیش نیومده ولی اونایی که همسن هستن یا 2یا3 ...

نمیدونم من که بدم میاد با یه پیرمرد شوهر کنم کلا

🌸خدایا من هیچی بلد نیستم خودت درستش کن🌸

واییی درس دانشگات چی من میخوام از بهمن برم دانشگاه خیلی هولم فقط از ازدواج دوخت لباسش برام ذوق داره ...

خب قراره برم همون شهری ک خونمون رفت ادامه تحصیل کنم برم دانشگاه دیگه ، به احتمال ۹۰ درصد خونم تا چن سال بره تبریز با خانوادم ۱۰ ساعت فاصلست ، ولی پارتی داره خانواده خودمون شاید بشه شاید بندازنش کرمانشاه

منم مثل توم ۱۸ ام چند روز دیگه تموم میرم تو ۱۹ی خانواده ما رو میشناخت معرفی کردگیر داد واسه اشنایی ب ...

وای من انقد کنکجاوم دوست دارم ببینمتون چه شکلی هستید نمیدونم چرا انگار کرمه تو مغزم لول میخوره انقدر از این تایپکا دوست دارم دختر و پسر قرار خواستگاری میزارن

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

اتفاقا اونایی که اختلاف بیشتر داشتن تا جایی که دیدم طلاقی پیش نیومده ولی اونایی که همسن هستن یا 2یا3 ...

من قیافه هم برام مهمه خیلی

حالا اصلا ن به داره نه به بار من هنوز تو دنیای خودم دارم دست و پا میزنم خودمو درست کنم یکی دیگه بیاد از فاز خودم درمیارم😁

خب قراره برم همون شهری ک خونمون رفت ادامه تحصیل کنم برم دانشگاه دیگه ، به احتمال ۹۰ درصد خونم تا چن ...

چند تا خواستگار داشتی تا حالا

من اصلا تجربه ندارم راجع مردا

این یارو رو واقعا خونوادت میخوان خونه راه بدن؟؟!!!!این همه اختلاف سنی چخبره ...مگه چند سالته انقدر ع ...

عجله ندارم

فقط گفتم راهنماییم کنید اصلا هیچی بلد نیسم از خواسنگاری و مردا

ولی فاصله سنی زیاد هم خوبه بنظرم پخته تره😂