2777
2789
عنوان

خواستگار

387 بازدید | 58 پست

بچها من ۱۹ سالمه الان همسایمون منو معرفی کرده حالا قراره مامانش بیاد اول

ولی بچها من هیچی از ازدواج نمیدونم معیار اینا ندارم اصلا تو فازش نیستم ولی با خودم میگم ازدواج کنم با فرد خوب اینی ک الان گفتم ۳۲ سالشه میگن خونه داره کارش پیچ و مهرس

من خودم رشتم خیاطی ولی درامد ندارم

اصلا نمیدونم کی ازدواج کنم

نظر شما چیه لطفا تجربه هاتونو بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پر واضحه مردی خوشگذران هنا دوتاشو زده حالا سپرده دختر بچه آفتاب مهتاب ندیده میخواد.

دقیقا شنیدم این حرومی هایی که یه سوراخ سالم نذاشتن میرن دنبال دختر کم سن چون میگن رابطه نداشته تاحالا

🌸خدایا من هیچی بلد نیستم خودت درستش کن🌸

خدایی با ۱۳ سال اختلاف سن چطور میشه ازدواج کرد وقتی تو ۲۵ سالت شه این تازه ۳۸ سالشه و در آستانه ۴۰

اتفاقا اونایی که اختلاف بیشتر داشتن تا جایی که دیدم طلاقی پیش نیومده ولی اونایی که همسن هستن یا 2یا3اختلاف دارن همش تا مرز طلاق میرن

منم مثل توم ۱۸ ام چند روز دیگه تموم میرم تو ۱۹

ی خانواده ما رو میشناخت معرفی کرد

گیر داد واسه اشنایی بیایم اول ، دیروز مادر پسره و دوتا از خاله هاش اومدن خونمون وخیلی پسندن کردن و بحث عقدو خواستگاری و.. همه چیو کردن پسره برا کارش تبریزه ۱۰ ساعت راه بیاد گفت ی مدت مرخصی زیاد گرفته برا عروسی معلوم نیست کی بیاد ، ولی هروقت بیاد میایم دیگهدخواستگاری و..

عکس پسرشو نشون داد و عکس منم مامانش گرفت ک نشون خانوادش بده

انقدر استرس دارم... و کلا نگران

خودت صلاحتو بهتر میدونید اگه موقعیتش خوبه رد نکن چون ممکنه دیگه موقعیتی بهتر از این گیر نیاد یا نه ا ...

اگر خوب بود احتمالا قبول کنم ولی من هیچ تجربه ای ندارم اگر بخوام باهاش حرف بزنم اولین پسریه که درباره ازدواج میخوام حرف بزنم

ان شا الله که خدا بهترین انسان رو در وقت و زمان خودش سر راهت قرار بده رشتت هم خیلی خوبه الان خیاطی درآمد داره اگه خلاق و کوشا باشی هزینه خیاطی هم خیلی زیاد شده کاش منم میتونستم چرخ خیاطی بخرم واسم دعا کن برای ازدواج هم عجله نکن همه چیز رو در نظر بگیر که به هم بخورید

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن