2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 60 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من تجربه شخصی خودمو میگم بعد از 20 سالگی آدم عوض میشه، فکرش عقایدش، اصلا تازه میفهمه اندازه یه نخود ...

اره واقعا ندارم چون فکرم ببشتر برا پیشرفت و رشد خودمخ

و دلها با یاد خداوند ارام میشود؛ خدا تو خیلی خوبی خیلی زیاد عاشقتم شکرت که وجودت رو در قلبم حس میکنم شکرت یه عالمه شکرت که حضورت رو در زندگیم حس میکنم و همیشه شکر گزار تو هستم ؛شکرت که حس قشنگ شکر گذاری و امید رو در قلبم کاشتی🕊️✨می نویسم تا بمونه این دوره از زندگیم خیلی حساس هستم و حس میکنم هیچ چیز رو درک نمیکنم یا خیلی چیزام برام عجیبه و خیلی فکر میکنم ... درگیر ادمی بودم که خیلی دوستش داشتم ولی رفت از زندگیم و من نفهمیدم چرا اینهمه خوب بودیم باهم و اخرش با بی احساسی گذاشت رفت... دلم هنوزم مهربونه و با اینکه بدی کرد ولی من سپردمش و دوستش دارم ؛ یه گوشه از ذهنم میمونی F کاش بودی و توضیح میدادی دلیل رفتارتو ولی مسخرس چه توضیحی داره خودت نخواستی و خیلی قلب سنگی داشتی... بگذریم این روزا حس میکنم دو تیکه ام ی تیکم به خداوند و نماز و اهل بیت وصله و حالم اوکی تره یه تیکه دیگم تو ندونستن و درک نکردن خیلی چیزا مونده.....🌝🌚🥺 راستی اگر خوندی امضامو برا ظهور اقامون صاحب الزمان صلوات میفرستی ؟ و یدونه ام برا بهتر شدن حالم بفرست مطمعن باش خوبیش به خودتم برمیگرده....🕊️🕊️🌍

وایییی عزیزم نمیدونم چ شکلس هستی اما احتمال میدممم خیلی ناز باشی انشالله هرچی خیره برات بیاد

قربونت عزیزم ، ایشالله برای خودت

ترو خدا برام دعا کن خیلی برام مهمه اخرش هرچی باشه ب عاقبت بخیری و خوشبختی ختم بشه ، ایشالله واسه همه جونا .

قربونت عزیزم ، ایشالله برای خودتترو خدا برام دعا کن خیلی برام مهمه اخرش هرچی باشه ب عاقبت بخیری و خو ...

اییی خدا صلاح و خواستع این خانم جوونه رو باهم یکی کن بزا بره خونهه شوعررر😍😍😂

و دلها با یاد خداوند ارام میشود؛ خدا تو خیلی خوبی خیلی زیاد عاشقتم شکرت که وجودت رو در قلبم حس میکنم شکرت یه عالمه شکرت که حضورت رو در زندگیم حس میکنم و همیشه شکر گزار تو هستم ؛شکرت که حس قشنگ شکر گذاری و امید رو در قلبم کاشتی🕊️✨می نویسم تا بمونه این دوره از زندگیم خیلی حساس هستم و حس میکنم هیچ چیز رو درک نمیکنم یا خیلی چیزام برام عجیبه و خیلی فکر میکنم ... درگیر ادمی بودم که خیلی دوستش داشتم ولی رفت از زندگیم و من نفهمیدم چرا اینهمه خوب بودیم باهم و اخرش با بی احساسی گذاشت رفت... دلم هنوزم مهربونه و با اینکه بدی کرد ولی من سپردمش و دوستش دارم ؛ یه گوشه از ذهنم میمونی F کاش بودی و توضیح میدادی دلیل رفتارتو ولی مسخرس چه توضیحی داره خودت نخواستی و خیلی قلب سنگی داشتی... بگذریم این روزا حس میکنم دو تیکه ام ی تیکم به خداوند و نماز و اهل بیت وصله و حالم اوکی تره یه تیکه دیگم تو ندونستن و درک نکردن خیلی چیزا مونده.....🌝🌚🥺 راستی اگر خوندی امضامو برا ظهور اقامون صاحب الزمان صلوات میفرستی ؟ و یدونه ام برا بهتر شدن حالم بفرست مطمعن باش خوبیش به خودتم برمیگرده....🕊️🕊️🌍

مثلا چیارو در نظر بگیرم

مثلا اگه مذهبی هستید و برات مهمه اونم مذهبی باشه باهاش حرف بزن یا اگه سیگار و قلیان کشیدن برات مهمه یا رفت و آمد خونه اقوام و اینا برات مهمه باید در مورد همه شون باهام حرف بزنید من خودم خیلی رفت و آمدو دوست دارم ولی شوهرم دوست نداره بعضی وقتا سر این موضوع ناراحتی پیش میاد درباره خانوادش تحقیق کن اخلاقشون رفتارشون نصبت به همسایه و اجتماع و اینا بعضی وقتا بوده خواستگار رفته خواستگاری دختری بعد که تحقیق کردن از در و همسایه هیچکی خوبشون رو نگفته ولی در ظاهر موردی نداشتن من خودم دوستی داشتم با شوهرش اخلاف طبقاتی داشتن شوهرش اصلا نمیرفت خونه پدر خانومش سر این موضوع همیشه بحث داشتن یه مدت قهر کرد تا درست شد یا اینکه دوست داری شاغل باشی در آینده و اینا

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

مثلا اگه مذهبی هستید و برات مهمه اونم مذهبی باشه باهاش حرف بزن یا اگه سیگار و قلیان کشیدن برات مهمه ...

اره مذهبی هستم متوسط چادر تازه میپوشم

خیلی دختر خوش انرژی و اهل بیرونم

دلم نمیخواد طرفم عقایدم یا چیزایی که دوست دارم رو مسخره کنه یا نادیده بگیره دلم میخواد درک بالایی داشته باشه

ولی اصن حرف زدن هم بلد نیستم الان ک شما گفتی دونه دونه داره میاد😂

خیلییی نگرانم و دوست دارم بدونم خانوادش چ نظری دادن😂

ان شا الله که هر چی ب خیر و صلاحته اون واست پیش بیاد

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

اره مذهبی هستم متوسط چادر تازه میپوشم خیلی دختر خوش انرژی و اهل بیرونم دلم نمیخواد طرفم عقایدم یا چی ...

خوب خوبه خدا رو شکر که سر حال و پر انرژی هستی ان شا الله که همیشه حالت خوب باشه منم خودم نوزده سالم بود ازدواج کردم الان بیست و چهارم منم مذهبی هستم از اول ب شوهرم همه چیزو گفتم وقتی رفتیم پرس و جو کنیم در موردش همه گفتند که پسر خوبیه فقط نماز نمیخونه باهام حرف زدیم من گفتم با آدمی که نماز نخونه ازدواج نمیکنم اونم قبول کرد که میخونه الان اون بیشتر از من میخونه شکر خدا به همه چی فکر کن و توی کاغذ بنویس تا یادت نره حتی کوچک ترین چیزا میتونه برات خوب باشه که بپرسی چون بعدا حسرت نمیخوری کاش از اول میگفتم

عکسمو میذارم نظر بدین شما 😂 بنطرتون چی گفتن خانوادش پسره

بزار عزیزم منتظرم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز