2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه شخصی خودمو میگم بعد از 20 سالگی آدم عوض میشه، فکرش عقایدش، اصلا تازه میفهمه اندازه یه نخود ...

اره واقعا ندارم چون فکرم ببشتر برا پیشرفت و رشد خودمخ

وایییی عزیزم نمیدونم چ شکلس هستی اما احتمال میدممم خیلی ناز باشی انشالله هرچی خیره برات بیاد

قربونت عزیزم ، ایشالله برای خودت

ترو خدا برام دعا کن خیلی برام مهمه اخرش هرچی باشه ب عاقبت بخیری و خوشبختی ختم بشه ، ایشالله واسه همه جونا .

قربونت عزیزم ، ایشالله برای خودتترو خدا برام دعا کن خیلی برام مهمه اخرش هرچی باشه ب عاقبت بخیری و خو ...

اییی خدا صلاح و خواستع این خانم جوونه رو باهم یکی کن بزا بره خونهه شوعررر😍😍😂

مثلا چیارو در نظر بگیرم

مثلا اگه مذهبی هستید و برات مهمه اونم مذهبی باشه باهاش حرف بزن یا اگه سیگار و قلیان کشیدن برات مهمه یا رفت و آمد خونه اقوام و اینا برات مهمه باید در مورد همه شون باهام حرف بزنید من خودم خیلی رفت و آمدو دوست دارم ولی شوهرم دوست نداره بعضی وقتا سر این موضوع ناراحتی پیش میاد درباره خانوادش تحقیق کن اخلاقشون رفتارشون نصبت به همسایه و اجتماع و اینا بعضی وقتا بوده خواستگار رفته خواستگاری دختری بعد که تحقیق کردن از در و همسایه هیچکی خوبشون رو نگفته ولی در ظاهر موردی نداشتن من خودم دوستی داشتم با شوهرش اخلاف طبقاتی داشتن شوهرش اصلا نمیرفت خونه پدر خانومش سر این موضوع همیشه بحث داشتن یه مدت قهر کرد تا درست شد یا اینکه دوست داری شاغل باشی در آینده و اینا

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

مثلا اگه مذهبی هستید و برات مهمه اونم مذهبی باشه باهاش حرف بزن یا اگه سیگار و قلیان کشیدن برات مهمه ...

اره مذهبی هستم متوسط چادر تازه میپوشم

خیلی دختر خوش انرژی و اهل بیرونم

دلم نمیخواد طرفم عقایدم یا چیزایی که دوست دارم رو مسخره کنه یا نادیده بگیره دلم میخواد درک بالایی داشته باشه

ولی اصن حرف زدن هم بلد نیستم الان ک شما گفتی دونه دونه داره میاد😂

اره مذهبی هستم متوسط چادر تازه میپوشم خیلی دختر خوش انرژی و اهل بیرونم دلم نمیخواد طرفم عقایدم یا چی ...

خوب خوبه خدا رو شکر که سر حال و پر انرژی هستی ان شا الله که همیشه حالت خوب باشه منم خودم نوزده سالم بود ازدواج کردم الان بیست و چهارم منم مذهبی هستم از اول ب شوهرم همه چیزو گفتم وقتی رفتیم پرس و جو کنیم در موردش همه گفتند که پسر خوبیه فقط نماز نمیخونه باهام حرف زدیم من گفتم با آدمی که نماز نخونه ازدواج نمیکنم اونم قبول کرد که میخونه الان اون بیشتر از من میخونه شکر خدا به همه چی فکر کن و توی کاغذ بنویس تا یادت نره حتی کوچک ترین چیزا میتونه برات خوب باشه که بپرسی چون بعدا حسرت نمیخوری کاش از اول میگفتم

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن