2777
2789

به شوهرم خیلی فشار میاد چون خانواده اش هم کمکش نمیکنن

مهمونامون زیاد نیست حدودا200 یا 250 نفر باشن

ولی هرچقدر هم بخوام سبک برگزار کنم کم کم 600 تومن خرج میوفته برامون

انتظاری از هدیه و اینا نداریم چون اگه بگیریم تصمیم خودمون بوده ولی از هدیه هم نهایتا بتونیم 250تومن بگیریم بیشتر که نمیشه نه؟

الان دنبال تالاریم که عروسیمون خرداد برگزار بشه و واقعا دودوتا چهارتا کردن شوهرم رو میبینم اعصابم خورد میشه

اینم بگم یه ساله باهم زندگی میکنیم چون من دانشگاه دارم

از طرفیم میگم من همینجوریش سنم کمه و عروسی کردم

چندسال بعد نگم یه عکس با لباس عروس هم ندارم🥲مامانم میگه برید فرمالیته و لباس عروس هم اجاره کن عکس بگیرید و توی فیلم فرمالیته با لباس عروس هم بذاره دیگه جشن نگیرید

نمیدونم واقعا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من یه مراسم کوچیک رو بگیر... اگه نشد در هر صورت همون فرمالیته رو برو حداقل یه عکس داشته باشی با لباس عروس

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

من خودم معتقدم یه مراسم خانوادگی توی خونه در حد ۱۰۰ نفر و اینا اوکیه همینکه کنار هم خوش باشین و لباس عروس بپوشی و کلا عروسی کوچیکی بگیرین بهتره تا نیگیبین

بعضی زخمها قدیمی ان اما انگار همین دیروز اتفاق افتادن. چون هیچوقت اجازه ندادی واقعا دردشون رو حس کنی. یه چسب زخم بزرگ زدی و روش نوشتی[مهم نیست]

منم فقط فرمالیته دوس دارم هم لباس پوشیدم هم یادگاریش قشنگتره برای چی واسه شکم مردم برم زیر فشار همون ...

اوهوم مامان منم همینو میگه

میگه برو فرمالیته تو بگیر

بعد یه کت شلوار بگیر یه لباس عروس هم اجاره کن

چون این مجموعه ای که میخوایم باهاش فرمالیته بگیریم عمارت هم داره خودش برای عکاسی

میگه برو ارایشگاه نمیخواد دیکه ارایش vip هم داشته باشی

عکساتونو بگیرید

دیگه مهمونی نباشه

نهاینا به بزرگ های فامیل و درجه یک ها شام میدیم