2777
2789
عنوان

از آنفولانزا دارم میمیرم

216 بازدید | 34 پست

21هفتمه پادرد و کمردرد و بدن درد خشکی گلو صبح هم نفس تنگی داشتم به مادرشوهر گفتم برای خودت و پسرت هر چی میخای درست کن من نمی تونم اونم به حالت گلایه به شوهرم گفت منم رفتم تو اتاق درم بستم حالا روم نمیشه برم بیرون ی کیک داشتم همونو خوردم

لعنت به زندگی با مادرشوهر

لعنت به پدر و مادرم که بانی این اوضاع بودن

لعنت به خود شوهرم لعنت ابد و آبدین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اون طرف سه شبه پسرم تبش روی 39/5هستش و تا صبح بیدارم بچم کوچیکه زیر یسالشه لب به هیچی حتی شیر هم نمیزنه

همش هم تقصیر خاری و بچه هاشه آنفولانزا گرفتین بتمرگین تو خونه خودتون اومدن و رفتن تا ما هم گرفتیم بعد جالبش مادرشوهرم اصن نمیگیره بعد بهم میگه این ویروس نیست که بخاطر انرژی منفی تویه شیطونه میگه برم استکانشو دهنی کنم

حالا انقدر حرص نخور،کیک شد غذای زن باردار؟ اونم توی این اوضاع که مریضی...منم آنفولانزا گرفتم پسرمم همینطور چند روزه درگیریم حس و حال ندارم اما خب تغذیه مهمه برای بهتر شدن،یه سینه مرغ و چندتا آلو و قارچ و بروکلی گذاشتم بپزه حالا شاید بیمزه بشه اما حداقل یه خاصیتی داره شمام پاشو ده دقیقه وقتتو نمیگیره

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
از اون طرف سه شبه پسرم تبش روی 39/5هستش و تا صبح بیدارم بچم کوچیکه زیر یسالشه لب به هیچی حتی شیر هم ...

وای بچت زیر یک ساله دوباره بارداری؟؟؟؟

اخه هواست کجاست چرا حامله شدی ب سرعت بدنت خیلی ضعیفه طفلک اون بچت

لایک نکن خیرشو ببینی
حالا انقدر حرص نخور،کیک شد غذای زن باردار؟ اونم توی این اوضاع که مریضی...منم آنفولانزا گرفتم پسرمم ه ...

روم نمیشه خونه مادرشوهر برم برای خودم چیزی درست کنم انوقت مادرشوهرم حرف میزنه

بزار بمیرم

وای بچت زیر یک ساله دوباره بارداری؟؟؟؟اخه هواست کجاست چرا حامله شدی ب سرعت بدنت خیلی ضعیفه طفلک اون ...

چی بگم خاهر که هر چی بگم تف سربالاست من ی گوسفند بی اختیار بی کسم

جاریم آنفولانزا گرفته بودن رفتیم خونه مادرم مادرم انقدر فوشم درد که خودزنی کردم اومدم خونه مادرشوهرم همین که رسیدیم پسرم گرفت

خونه کجا بود با مادرشوهرم زندگی میکنم

الان تواین موقعییت لج ولجبازی روبزارکنار پاروی غرورت بزار..بروسینه مرغ وسیب زمینی وهویج وبه وسیب درختی .باچندتا آلو بایک قاشق رب گوجه وخودنمک بریز داخل قابلمه آبم بریز جوش آمد زیرش کم کن بزارقشنگ بپزه..شماوآن کوچولوبخورید تاکمی انرژی بگیرید...بخورپیاز بدیدسرتون ..

اگربرات مقدوره حتما سرم تقویتی بزنید