2777
2789
عنوان

هنگام‌رابطه حالم بد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4222 بازدید | 102 پست
اونایی ک کامنت گذاشتن محلش نده واقعا بدبختیتو میخان باید هر جوری ک بودی تحمل میکردی یا میگفتی صبر کن ...

مسکن😂😂😂😂😂😂😂سم خالص بود یعنی

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دل درد خیلی خیلی شدید گرفتم جوریکه قابل تحمل نبود اصلا

اگه دفه اولته خیر باید شما محلش نزاری ولی اگه کار همیشگیته ک رابطه رو اکی نیستی باید فکر درمان خودت باشی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

یعنی شوهرت تخلیه نشد؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
من عزیزم نه قهر کردم نه پاشدم ، فقط گفتم حالم بده ادامه نده ،همسرم قهر کردن و پشت کردن بمن خوابیدن

اسی منم گاهی اینجوری میشم ولی رک نمیگم ادامه نده میخوام خودش بفهمه میگم هرچی سریع تر تمومش کن دلم درد گرفته یا میگم اروم تر حتی خودش میدونم میگه میخوای کلا کنسلش کنم میگم نه بابا دردش هم شیرینه و نمیزارم خس اون خراب بشه اونم تو موقیت مثل کمی مونده تا پایان کار اون بدبختم مراعات میکنه هم اروم تر هم میکه هرجور راحتی وایستا تا تموم شه زود هم تموم میکنه ..ولی تاحالا نکفتم بسه ولش کن قبل شروع میگم امشب حسش نیست عزیزم بزار یهروز دیگه بترکونیم و فلان ولی وسط کار هرگز حالا شاید بعضیا بگن اشتباه میکنم ولی واقعا من خودمو میزارم جای شوهرم عووج عشق و حال همسرم بگه کمرم درد میکنه یا خستم خوابم میاد خیلی بهم بر میخوره 🤣🤣🤣

اونایی ک کامنت گذاشتن محلش نده واقعا بدبختیتو میخان باید هر جوری ک بودی تحمل میکردی یا میگفتی صبر کن ...

پسسسس شوهررر بده چیییی حاج اقااا

چرا چرت و پرت میگی زن ستیز نادون

طرف درد داشته حالش بد بوده واسه چی باید تحمل میکرد؟ احمق

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35