2777
2789
عنوان

هنگام‌رابطه حالم بد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4234 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی ک کامنت گذاشتن محلش نده واقعا بدبختیتو میخان باید هر جوری ک بودی تحمل میکردی یا میگفتی صبر کن ...

البته راستم میگی توی ایران ۵ دقیقه طول میکشه اونم تحمل میکرد خوب بود😂😂😂😂

🐋♥️

مرسی ازت عزیزم، خیلی احساس گناه داشتم

گناهی نکردی که وااااا نگفتی برو اونور حالم ازت بهم میخوره .....گفتی درد دارم خواب ...به نظرم برای بهبود حالت تلاش کن تا زود تر جبران کنی البته اونم باید جبران کنه ولی تو گوشش بخون واقعا حالت بد شده

دوست عزیز منم کسی ندارم اینو بپرسم توروخدا جوابمو بدہ البتہ ببخشید وسط تاپیکتون اومدم

اینکہ میگن ھرکس رابطہ دارہ وازدواج کردہ بیماری ھای مقابرتی گرفتہ چجوریہ راستہ میگن اگہ یک درصدم ازدواج کردی حتما رابطت محافظت شدہ باشہ مگر نہ بیماری مقابرتی میگیری این طی درستہ ھمین

اونایی ک کامنت گذاشتن محلش نده واقعا بدبختیتو میخان باید هر جوری ک بودی تحمل میکردی یا میگفتی صبر کن ...

ولی بنظرم تو خیلی بدبخت تری .چرا نباید شوهرش درکش میکرد؟بنده خدا حالش بد بوده ولی شوهره اصلا درکش نکرده تازه قهر هم کرده ؟امثال تو شآن زن و پایین میارن

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪

من هم یکبار میوه های تابستانی زیاد خورده بودم نفخ داشتم موقع رابطه درد شدیدی تو دلم پیچید خوب گفتم دلم درد گرفت بعدش اونقدر درد داشتم که از درد گریه میکردم ... چرا باید همسر آدم ناراحت بشه؟ ... ما شده موقع رابطه کسی زنگ زده همسرم ول کرده رفته جواب داده یا من جواب دادم ... چه همسر بی درک و بی احساسی داری ... مگه زن هرزه هستیم که چون پول داده تحمل کنیم لذت ببره؟!