2777
2789
عنوان

وای چقدرر دخترا پر توقع شدن

254 بازدید | 22 پست

اتقدر میرن تو ابنستا میچرخن زندگی بلاگرارو می بینن فکر می کنن باید عروسی و مراسمات و رسم رسوماتشون و هدیه هاشون و سبک زندگیشون ، جهیزشون و فلان فلاتشون مثل اونا باشه

بابا چشماتونو باز کنیین وضع مالی شوهرتون و خانوادتون رو ببینید بعد خیالپردازی کنید!! حتی حاضرن به طلاق برسن سر این موضوعات

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وظیفشونه

هه زندگی خودته که به گند کشیده میشه اگه بفهمی البته

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
دیگه کسی عروسی هم نمی گیرهبعد توی فکر حنابندون و یلدا و ... هستن

تو خیالاتشون سیر می کنن اینستا مغزشونو پوک کرده

دیگه برحال هرکس با کسی وارد رابطه میشه که بتونه سطح توقعاتش رو برآورده کنه دیگه...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

من اینجا میام هنگ میکنم

دختر خانوم گیر میده ب پدر شوهر باید چیکار کنی و چی بخری

بابا ی کم راه بیاید بعدشم همینا انقدر ب فکر مادیات و تجملاتن دقت نمیکنن پسره سالمه یا لاشی وقتی رفتن زیر ی سقف تازه میفهمن چ اشتباهی کردن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

دیگه برحال هرکس با کسی وارد رابطه میشه که بتونه سطح توقعاتش رو برآورده کنه دیگه...

خب اولش فقط شوهر می خوان بعد که رسیدن بقیه رویاشونو رو می کنن

اگه اونقدر عقل دارن کا تو همون خواستگاری وضعیت مالی طرفو بسنجن من طرف صحبتم با اونا نیست

دقیقا طرف انتظار داره پسره خونه داشته باشه تو این دوره زمونه ننه بابای ماهم بزور خونه ب نام خودشون دارن چه برسه ی پسره ۲۵ ساله باید ادم باشه لاشی نباشه ادم خراب نباشه سالم باشه پولم در حد ی زندگی معقول داشته باشه

خب خیلی از دخترا منتظر آدم خیلی خوب و کامل هستن که نتیجش میشه بالا رفتن سن و اینکه اینجا تاپیک بزنن ...

خب دیگه پس باید کنار بیان با شرایط