2777
2789
عنوان

اینایی که میرن خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 34 پست

کسی که میره خارج نماز و روزه نمیگیره و پوشش دلخواه داره به احتمال ۹۹ درصد ایران ام همین بوده یا حالا به خاطر شرایط خانواده و اطرافیان و یا فرهنگ کشور نمیتونسته خودشو نشون بده و تعلق نداشته به همچین فرهنگی

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره آدم واسه دلش نماز میخونه کی گفته نماز فقط مال مذهبیاست

نماز مربوط به مذهبه

نماز بخونی دروغ بگی و بی حجاب باشی مسخرست

مسخره نیست

اینجوری به نماز بی احترامیه

درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫

کسی که میره خارج نماز و روزه نمیگیره و پوشش دلخواه داره به احتمال ۹۹ درصد ایران ام همین بوده یا حالا ...

خب میگم من همیشه دودل بودم

اینکه بیخیال دین بشم یا حق یکیو بخورم عذاب وجدان شدید

درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫

کسی که میره خارج نماز و روزه نمیگیره و پوشش دلخواه داره به احتمال ۹۹ درصد ایران ام همین بوده یا حالا ...

دقیقا

من از اول اهل نماز و حجاب نبودم چه تو ایران چه خارج از ایران

اما اونیکه اهل نماز هست دیدم وقتی از ایران رفته هم نمازش رو خونده

نماز باید بقیه چیزا هم رعایت کنیاگر فقط میخای خمو راست شی خو بریم باشگاه

شما دقیقا این اطلاعات رو از کجا اوردی ؟ خدا خودش در گوشت گفت؟

به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جمله قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون میده

مگر خارج رفتن منافاتی با نماز خوندن داره ؟اونیکه اعتقاداتش رو داره اعمالش رو هم هر جای دنیا باشه به جا میاره توی خود اروپا و امریکا هم مسلمانهاش نماز می خونن روزه میگیرن حجاب هم دارن فقط نوع حجابش فرق میکنه الانم که توی دنیا بیداری اسلامی شروع شده تعداد مسلمان ها بیشتر هم میشه اونیکه هم تعلق خاطر به دین نداره توی کشور اسلامی هم رعایت نمیکنه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪